PaniMietki
Fanka BB :)
Ja mam dzisiaj jakaś kumulację na ziemniory ... Chipsy solone , fryty solone i do barszczu wrzuciłam ziemniaki w kostkę i się najeść nie mogłam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W pierwszej ciazy mialam takie wariacje na ziemniaki a po nich cukier mi tak skakal do gory ze niestety nie moglam jesc juz potem. Teraz same zmieniaki tez potrafie zjesc, a reszte zostawiam.Ja mam dzisiaj jakaś kumulację na ziemniory ... Chipsy solone , fryty solone i do barszczu wrzuciłam ziemniaki w kostkę i się najeść nie mogłam...
Mam dzisiaj jakąś kumulację mdłości. Chyba powinnam zacząć zamawiać jedzenie zamiast je robić...
Dziękuję [emoji173]️. Teraz jak nie ja normalnie zaczęłam się denerwować, bo to ciągnięcie jest nieprzyjemne od pachwiny rozlewa się na podbrzusze z prawej strony i pobolewa. Nie zauważyłam u siebie większej aktywności niż np. tydzień temu :/, więc nie sądzę, żeby to było przeciążenie.
Jutro będę dzwonić umawiać bo przez tą zła cytologie muszę być pod okiem ginekologa onkologa
Tak wyszedł mi Cin 3 po kolposkopi dysplazja dużego stopnia i jutro właśnie miałam mieć zabieg konizacji no ale życie napisało mi inny scenariuszJaka cytologia wyszła? Trójka?
U mnie w normie powiedział, czyli pewnie II.
Za to okazało się przy okazji cytologii, że jest infekcja, o czym pojęcia nie miałam.
Z takich kobiecych przypadłości. To jeszcze oprócz kropki z serduszkiem, to mam 4 x mięśniaki po 2 cm i 1 mniejszy, środścienne.
A jak u was?
Tak wyszedł mi Cin 3 po kolposkopi dysplazja dużego stopnia i jutro właśnie miałam mieć zabieg konizacji no ale życie napisało mi inny scenariusz
No z tego co lekarz mowil to ja mam 8 mm pęcherzyk, czyli wychodzi ze mam dokładnie o tydzien młodsza ciąże bo dzisiaj mm dokładnie według om 6t3d a z tej tabelki wychodzi 5t3d ufff odetchnelam
Tutaj, bardzo rzeczowe informacje [emoji106] Link do: 6 tydzień ciąży - zmiany w organizmie, proces ciąży, rozwój dzieckaA tak w ogole to gdzie znalazłaś ta tabelkę ?