reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Jak radzisz sobie z tymi mdlosciami ? U mnie z dnia na dzień jest coraz gorzej.. mdli mnie, muli, ciągnie na wymioty ale nie wymiotuje. Potrafi mnie tak kilka godzin z rana trzymać..
Staram się w miarę regularnie jeść. Ale mimo to wieczorami chyba najgorzej.
Witajcie przyszłe mamusie :)
Od tygodnia zbieram się, żeby założyć konto i napisać do Was. Wg kalkulatora dziś jest 5t5d, a termin na 24 lipca. Jednak narazie nie jestem pewna, czy uda mi się z Wami zostać ;) Przeczytałam wszystkie posty, nie powiem trochę tego było :)
Witaj gratulacje ;) Łooo nie lada wyczyn, przeczytać tyle stron.
ja też witam :)
wczoraj miałam pierwszą wizytę, okazuje się, że noszę bliźnięta :D Termin porodu to 24.07
Gratulacje ;)
Hej dziewczynki :) jak tam ? Co tam u was ? Dzisiaj mam fazę na wymyślanie imion dla dziecka, jakie sa wasze typy? :)
Ja jeszcze pomysłów pewnych nie mam. Tylko przy pierwszym dziecku wiedzieliśmy od razu, pozostałe wymyślaliśmy po porodzie.
Póki co chodzi za mną Józio i Estera (nie wiem czemu, żeńskich akurat wiele miałam przed ciążą na myśli, ale śni mi się to).

Ja dziś czuję się fatalnie ale przez bolący ząb, pół nocy nie spałam, dziś idę się wbić do dentysty bo apap to żadne rozwiązanie :(

Co do imion to wiem, że jak będzie chłopak to zostanie Edward a z dziewczyną będziemy się trochę męczyć, w każdym razie zostanie imię na E bo pozostałe dzieci też mają na tą literkę :)

Wizyta już w piątek, według moich wyliczeń powinno być 6t6d i powinnam zobaczyć bijące serduszko, dopiero po tej wizycie zacznę wierzyć że to się dzieje naprawdę [emoji14]

reklama
Umieralam w drodze na uczelnie. Nie dość że leje strasznie i pizga złem to ja jeszcze cała noc się budziłam co chwilę bo.... Coś się ie obrucilam to ból piersi niesamowity. I teraz jak zombie do 15 [emoji24][emoji24]

Do góry