reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

dziewczyny chodzicie na basen moze? albo chodzilyscie w poprzednich ciazach?
ja dosyc czesto chodzilam wg zalecen ortopedy na ten moj kregoslup nieszczesny ale odkad sie dowiedzialam o ciazy to jie bylam bo mam obawy czy ten chlor jest ok? i boje sie o infekcje bo niby w ciaży o nią łatwiej... [emoji848]

Chodziłam cała poprzednią ciąże. Możesz stosować probiotyk jak masz obawy o infekcje.

reklama
U mnie niestety nie ma śniegu:( a tak bardzo bym chciała

Mam nadzieję że dziś na wizycie zrobi tylko USG bo mam taki zakwas że nogi na samolot nie założę ...
Komicznie by to wyglądało

No u mnie też pewnie zaraz nie będzie bo tylko cienka powłoka na ziemi i autach jest. I do tego pochmurno bardzo. Mam nadzieję że mimo to więcej energii dziś będzie.

U mnie szaro, buro i byle jak. Poziomu smogu wolę nawet nie sprawdzać.... Dzieci tylko do przedszkoli i z powrotem. Mnie się w ogóle nie chce z domu wychodzić, ale muszę tę betę powtórzyć. Starego wysłałam po zakupy, bo ma dziś urlop. A co! ;-)
A z objawów to mam tkliwe piersi. No i brzuch mi się powiększa. Ale ja szybko dostanę brzucha. Po dwóch ciążach, w tym jednej podwójnej, mięśnie mam totalnie rozluźnione. No i przyznaję bez bicia, z jakimś wielkim entuzjazmem nie pracowałam nad nimi po ostatnim porodzie.... to teraz będę wyglądała w trzecim miesiącu jak w dziewiątym bym byla hehe.

Ja się pewnie doczekam śniegu w marcu jak będzie kolejne załamanie pogody sparaliżuje cała wyspę [emoji23][emoji23]

Tak, niestety pada śnieg... I ogólnie szaro, buro i zimno, brrrr Nie lubię!
Dziś mi słabo okrutnie.

reklama
Tak, niestety pada śnieg... I ogólnie szaro, buro i zimno, brrrr Nie lubię!
Dziś mi słabo okrutnie.
Ja wczoraj miałam taki tragiczny dzień. Dziś trochę lepiej. Przynajmniej do tej pory :) muszę zaraz wyjść z domu pozałatwiać parę rzeczy a trochę mi się nie chce na to zimno.

Do góry