reklama
Janka86
Fanka BB :)
Nie nakrecaj się! Trzymam kciuki!!!Hej, zaczelam plamic krwia.... mam wizyte za godzine u poloznej. Moze wysle mi na usg a moze kaze czekac. Jestem dziwnie spokojna, ale tez nie czuje sie w ciazy.
netka.
Dzień dobry jak się macie? U Was też pierwszy śnieg w tym roku?
Oj tak, bialutko.
netka.
Hej, zaczelam plamic krwia.... mam wizyte za godzine u poloznej. Moze wysle mi na usg a moze kaze czekac. Jestem dziwnie spokojna, ale tez nie czuje sie w ciazy.
Trzymam kciuki.
PaniMietki
No to czekamy na info ale napewno będzie ok musi być ;*Hej, zaczelam plamic krwia.... mam wizyte za godzine u poloznej. Moze wysle mi na usg a moze kaze czekac. Jestem dziwnie spokojna, ale tez nie czuje sie w ciazy.
PaniMietki
Ja już wiem że jestem w ciąży zaczęło się ... Erotyczne sny hehehe no powiem wam że z Anną też tak miałam ... [emoji39][emoji4][emoji4][emoji38]
wszystkozajete
Moderatorka
bralas jakis? mozesz polecic?
Provag brałam i chyba jeszcze jakiś inny. Generalnie każdy dopochwowy, najwygodniej jeśli nie wymaga przechowywania w lodowce. Sporo ich na rynku. Brałam też Żuravit całą ciążę, żeby się infekcja pęcherza nie przyplątała.
reklama
Ennis92
Trzymaj kciuki. Moja mnie wysłała na usg tego samego dnia jak jej powiedziałam że mnie brzuch boli. Mam nadzieję że Cię wysle i wszystko będzie okHej, zaczelam plamic krwia.... mam wizyte za godzine u poloznej. Moze wysle mi na usg a moze kaze czekac. Jestem dziwnie spokojna, ale tez nie czuje sie w ciazy.