reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
U mnie szaro, buro i byle jak. Poziomu smogu wolę nawet nie sprawdzać.... Dzieci tylko do przedszkoli i z powrotem. Mnie się w ogóle nie chce z domu wychodzić, ale muszę tę betę powtórzyć. Starego wysłałam po zakupy, bo ma dziś urlop. A co! ;-)
A z objawów to mam tkliwe piersi. No i brzuch mi się powiększa. Ale ja szybko dostanę brzucha. Po dwóch ciążach, w tym jednej podwójnej, mięśnie mam totalnie rozluźnione. No i przyznaję bez bicia, z jakimś wielkim entuzjazmem nie pracowałam nad nimi po ostatnim porodzie.... to teraz będę wyglądała w trzecim miesiącu jak w dziewiątym bym byla hehe.
Będziesz na pewno pięknie wyglądać czy z większym czy z mniejszym brzuszkiem:tak: powiem Ci ze ja miałam najmniejszy brzuszek w 3 ciazy i o dziwo widoczny był delikatnie dopiero w 6 miesiacu:szok: jak wspomnę moja pierwsza ciążę to wyglądała jak Orka:baffled::zawstydzona/y::yes:

Witajcie kobietki!!! U mnie zimowo jak już wspomniałam w poście wyżej .. Lekkie zdenerwowanie u mnie jeszcze bardziej mnie kłuję i boli podbrzusze nawet i lewy jajnik.... mam nadzieję że ta cholera @@@@nie przyjdzie niby dziś mam dostać a z aplikacji jutro sama nie wiem ... Mam małą nadzieję a jutro wizyta u ginekologa zleciał tydzień jak strzała
Pozdrawiam serdecznie i udanego dnia życzę A tym kobietka które są w pracy Wytrwałości życzę i żeby im czas szybko minął :yes::biggrin2:

moj facet napalil sie na narty... w gorach sniegu napadalo. pojechal do pracy ale zaraz wrocil bo sprawdzil na kamerach na stoku ze sniegu full wiec tydzien urlopu hahaha [emoji23] moj maniak... a mi sie nie usmiecha jechac bo tylko bedzie mi smutno ze nie moge pojezdzic z nim :(

moj facet napalil sie na narty... w gorach sniegu napadalo. pojechal do pracy ale zaraz wrocil bo sprawdzil na kamerach na stoku ze sniegu full wiec tydzien urlopu hahaha [emoji23] moj maniak... a mi sie nie usmiecha jechac bo tylko bedzie mi smutno ze nie moge pojezdzic z nim :(
Pociesz się, że niedługo będziesz uczyć jazdy na nartach małego brzdąca :)

reklama
@renisus napewno będzie dobrze, może to implantacyjne plamienia.

Ja dziś w pracy pierwszy dzień kiedy wiem że w brzusiu ktoś jest i wogole nie mogę skupić się na pracy! Jedynie co zrobiłam to przeczytałam regulamin macierzyński i co mi się należy haha. Dziś też pracownik mi powiedział że idzie gdzie indziej, serio splynelo to mnie, wogole żadnego wrażenia haha a jak by to było tydzień wcześniej to bym się martwił co to będzie. A teraz sobie myślę za 7 miesięcy to nie będzie mój problem ;)

Do góry