reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
ja dzisiaj dziewczyny w klimacie relaksu ide zrobic kąpiel dla mnie i dla narzeczonego z racji tego ze to moja pierwsza ciaza troche go zaniedbalam :( nie mialam ochoty na przytulanko chyba podswiadomie troche ze strachu ale poczytalam i chyba troche sie uspokoilam bo nie ma przeciwskazan jezeli ciaza przebiega prawidlowo czyli nie plamie itp. co o tym sadzicie? a jak u was z ochota?

ja dzisiaj dziewczyny w klimacie relaksu ide zrobic kąpiel dla mnie i dla narzeczonego z racji tego ze to moja pierwsza ciaza troche go zaniedbalam :( nie mialam ochoty na przytulanko chyba podswiadomie troche ze strachu ale poczytalam i chyba troche sie uspokoilam bo nie ma przeciwskazan jezeli ciaza przebiega prawidlowo czyli nie plamie itp. co o tym sadzicie? a jak u was z ochota?
Ja jakoś ochoty niemam ale biała czekolade to bym zjadła ;p

Ja myślę, że jesteśmy tu kobiety na tyle świadome obecności na forum i wszystkie jesteśmy tu, żeby się wspierać i dopingować w ciążowych zmaganiach (a nie obrażać) że kultury i porządku nie trzeba nas uczyć, a tym bardziej pilnować. Bo jako dorosłe kobiety i niekiedy również bardzo doświadczone mamy z kilkorgiem dzieci kulturę mamy w sobie. Sorry, mam 33 lata i trochę mnie zmierził ten tekst i piszę to szczerze bez owijania w bawełnę.
Wzajemny szacunek jest podstawą konwersacji i jak do tej pory nie miałyśmy z tym żadnego problemu, a grupa już trochę istnieje.
Pozdrawiam :)
calkowicie sie z Toba zgadzam. Milo z kolezanki strony ze zaoferowala hmmm pomoc (?) w administrowaniu grupom, ale poki co w demokratycznym kraju rzadzi wiekszosc.

reklama
Do góry