reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
To się zmieniły zasady, bo należałam do mam październikowych 2015 (moi chłopcy wcześniaki z września) i tam żadnego moderatora nie bylo. A często się spierałyśmy, dyskutowałyśmy, miałyśmy różne zdania na różne tematy i zawsze byla pełna kultury i respekt do siebie nawzajem [emoji4]
.

A możliwe, bo u nas jeszcze przed porodem aniaslu ze wszystkich grup/for wybierała po 1-2 modów, jeśli nie było akurat nikogo ze „starych”. I chodzi tu o sprawy typu nachalna reklama, konta spamerskie, było kiedyś konto wstawiające brzydkie obrazki, był problem ze zdjęciami (znikały, pojawiały się na innych forach), fora zamknięte nagle się stawały publiczne - to chodzi głównie o takie sprawy, a raczej konflikty między forumkami to margines, choć też niestety się zdarzały w dodatku z chamskim wywlekaniem zdjęć z fb tej drugiej itp, choć na szczęście to ostatnie to w innej grupie. Ja bardzo sobie BB cenię, w poprzednich grupach mamy kontakt do dziś i uważam, że taka wymiana doświadczeń z kimś na tym samym etapie jest bezcenna [emoji4]

Besos 4! Wow! :D

Kobietki a macie już jakieś zachcianki ?? Bo kuźwa dzisiaj zjadłam frytki i popijałam maślanka [emoji848][emoji848] i tak myślę czy to już czy poprostu jakiś dziwny gust kulinarny ...
ja man tez dzisiaj zjadlam kanapke z szynka pozniej na to biala czekolade i przegryzlam salatka z kurczakiem popilam wodą i na to jablko [emoji23] narzeczony nie moze patrzec co ja pochlaniam

Ladyk24na7 chyba opatrznie trochę zrozumiałaś to co napisałam, cóż taka
natura słowa pisanego, że czasem intencje są inaczej odebrane niż planował autor. Na każdym ciążowym forum pojawia się moderator tak czy siak. A poza tym piąteczka - jesteśmy ten sam rocznik chyba :)
Wyglada na to ze i ja Twoje powitanie z buta zle odebralam. Wierze ze poczytalas wczesniej nasze forum, zanim na dzien dobry oznajmilas ze tu moderatorka i zaproponowas zmiany. Chociaz patrzac jak piszesz o przyroscie bety, to raczej nie czytalas. W przeciwnym razie, wiedzialabys ze pisane bylo.o tym juz kilka razy. Tak czy inaczej, witaj na pokladzie.

Co do moderatorki to dla mnie OnaZmijeczka powinna byc o ile sama zechce[emoji16]

Wyglada na to ze i ja Twoje powitanie z buta zle odebralam. Wierze ze poczytalas wczesniej nasze forum, zanim na dzien dobry oznajmilas ze tu moderatorka i zaproponowas zmiany. Chociaz patrzac jak piszesz o przyroscie bety, to raczej nie czytalas. W przeciwnym razie, wiedzialabys ze pisane bylo.o tym juz kilka razy. Tak czy inaczej, witaj na pokladzie.

Co do moderatorki to dla mnie OnaZmijeczka powinna byc o ile sama zechce[emoji16]
O to to to! Ja tak zalozylam od razu, ze Zmijka[emoji23][emoji23]

reklama
Do góry