reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

ale wjezdzanie tu z buta z tekstem ktory ja odebralam ,,hej bede tu rzadzic" to bylo nie na miejscu [emoji849]

Nie miałam tego na myśli, raczej to było w żartobliwej formie w mojej intencji, ale przepraszam te które się poczuły urażone. Ja też jestem tu po wsparcie i wymianę doświadczeń, nie planuje rządzić ;)

reklama
Ladyk24na7 chyba opatrznie trochę zrozumiałaś to co napisałam, cóż taka
natura słowa pisanego, że czasem intencje są inaczej odebrane niż planował autor. Na każdym ciążowym forum pojawia się moderator tak czy siak. A poza tym piąteczka - jesteśmy ten sam rocznik chyba :)

To się zmieniły zasady, bo należałam do mam październikowych 2015 (moi chłopcy wcześniaki z września) i tam żadnego moderatora nie bylo. A często się spierałyśmy, dyskutowałyśmy, miałyśmy różne zdania na różne tematy i zawsze byla pełna kultury i respekt do siebie nawzajem :)

Robilam w laboratorium Diagnostyka. Tak, wiem, że ważny jest przyrost i skontroluję go. Ciekawa bylam, jakie sa normy w danym labo dla konkretnego tygodnia, niestety nie podali. W poniedziałek będę robila w innym laboratorium, bliżej domu. Mam nadzieję, że tam mi normy podadzą.

To się zmieniły zasady, bo należałam do mam październikowych 2015 (moi chłopcy wcześniaki z września) i tam żadnego moderatora nie bylo. A często się spierałyśmy, dyskutowałyśmy, miałyśmy różne zdania na różne tematy i zawsze byla pełna kultury i respekt do siebie nawzajem :)

Robilam w laboratorium Diagnostyka. Tak, wiem, że ważny jest przyrost i skontroluję go. Ciekawa bylam, jakie sa normy w danym labo dla konkretnego tygodnia, niestety nie podali. W poniedziałek będę robila w innym laboratorium, bliżej domu. Mam nadzieję, że tam mi normy podadzą.
Proszę [emoji4]
IMG_20181116_191212.jpeg

Załączniki

• IMG_20181116_191212.jpeg
    IMG_20181116_191212.jpeg
    30,4 KB · Wyświetleń: 294
Kobietki a macie już jakieś zachcianki ?? Bo kuźwa dzisiaj zjadłam frytki i popijałam maślanka [emoji848][emoji848] i tak myślę czy to już czy poprostu jakiś dziwny gust kulinarny ...

reklama
Do góry