reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2019

Skurcze w ciągu dnia się zdarzają ale przede wszystkim w nocy, w dodatku przy tym ból jak przy okresie tak silny ze się wybudzam i pół nocy nie śpię :/ po badaniu ginekolog stwierdził ze wszystko jest okej wiec widocznie tak musi być :) jesteście już spakowane do szpitala? Ja dzisiaj 33+1 i planowałam spakować się w 36-37 tc a ostatnio usłyszałam od koleżanki ze nie wie na co czekam i już powinnam być spakowana :/

reklama
Skurcze w ciągu dnia się zdarzają ale przede wszystkim w nocy, w dodatku przy tym ból jak przy okresie tak silny ze się wybudzam i pół nocy nie śpię :/ po badaniu ginekolog stwierdził ze wszystko jest okej wiec widocznie tak musi być :) jesteście już spakowane do szpitala? Ja dzisiaj 33+1 i planowałam spakować się w 36-37 tc a ostatnio usłyszałam od koleżanki ze nie wie na co czekam i już powinnam być spakowana :/

Ja od kilku dni nocki mam z głowy, brzuch się stawia uciska na żebra, boli jak diabli. Dosypiam za dnia.
Siebie już spakowałam, dzieci planuję jutro

Ja jestem spakowana od jakoś 30tyg bo grozil nam poród przedwczesny

U mnie szyjka 3cm ale lekarz uspokaja i chyba tez się zacznę na dniach pakować, pare rzeczy muszę jeszcze dokupić :)

Dziewczyny czesto pojawiają sie u was skurcze? Ja mam codziennie po kilka ale wczoraj mnie złapało w okolicy krzyżowej i cały dół brzucha. U mnie 33+4
U mnie 33+5, brzuch się spinał często, miałam też bolesne skurcze. Okazało się, że szyjka ma już tylko 1cm. 6 x magnez i 3 x nospa i jest lepiej a szyjka stoi w miejscu od tygodnia :)

reklama
Rany 3,8 cm rzecz jasna
To w porzadku:) Teraz w pn to bedzie wazne info.Ja jak mi sie spinał z bliźniakami brzuch nospa + magnez.Poźniej zaczela mi sie jakos tak z wieksza dynamika skracac szyjka i ost.fenoterol i sterydy w szpitalu na wczesniejszy rozwoj pluc.Nie strasze bron Boze, tylko tak uświadamiamiam:)

Do góry