Skurcze w ciągu dnia się zdarzają ale przede wszystkim w nocy, w dodatku przy tym ból jak przy okresie tak silny ze się wybudzam i pół nocy nie śpię :/ po badaniu ginekolog stwierdził ze wszystko jest okej wiec widocznie tak musi być jesteście już spakowane do szpitala? Ja dzisiaj 33+1 i planowałam spakować się w 36-37 tc a ostatnio usłyszałam od koleżanki ze nie wie na co czekam i już powinnam być spakowana :/
reklama
LolaLolina
Fanka BB :)
Skurcze w ciągu dnia się zdarzają ale przede wszystkim w nocy, w dodatku przy tym ból jak przy okresie tak silny ze się wybudzam i pół nocy nie śpię :/ po badaniu ginekolog stwierdził ze wszystko jest okej wiec widocznie tak musi być jesteście już spakowane do szpitala? Ja dzisiaj 33+1 i planowałam spakować się w 36-37 tc a ostatnio usłyszałam od koleżanki ze nie wie na co czekam i już powinnam być spakowana :/
Ja od kilku dni nocki mam z głowy, brzuch się stawia uciska na żebra, boli jak diabli. Dosypiam za dnia.
Siebie już spakowałam, dzieci planuję jutro
A jak tam z twoja szyjka, nie skraca sie? Napewno lekarz to bacznie monitoruje, kiedy bedziesz na ktg chodzic?Ja od kilku dni nocki mam z głowy, brzuch się stawia uciska na żebra, boli jak diabli. Dosypiam za dnia.
Siebie już spakowałam, dzieci planuję jutro
LolaLolina
Jeszcze 3 tyg temu 3,8mm i oceniona jako długa.A jak tam z twoja szyjka, nie skraca sie? Napewno lekarz to bacznie monitoruje, kiedy bedziesz na ktg chodzic?
W pon mam wizytę więc będę mieć świeże info
Ennis92
Ja jestem spakowana od jakoś 30tyg bo grozil nam poród przedwczesnySkurcze w ciągu dnia się zdarzają ale przede wszystkim w nocy, w dodatku przy tym ból jak przy okresie tak silny ze się wybudzam i pół nocy nie śpię :/ po badaniu ginekolog stwierdził ze wszystko jest okej wiec widocznie tak musi być jesteście już spakowane do szpitala? Ja dzisiaj 33+1 i planowałam spakować się w 36-37 tc a ostatnio usłyszałam od koleżanki ze nie wie na co czekam i już powinnam być spakowana :/
slodkatrojeczka
U mnie 33+5, brzuch się spinał często, miałam też bolesne skurcze. Okazało się, że szyjka ma już tylko 1cm. 6 x magnez i 3 x nospa i jest lepiej a szyjka stoi w miejscu od tygodniaDziewczyny czesto pojawiają sie u was skurcze? Ja mam codziennie po kilka ale wczoraj mnie złapało w okolicy krzyżowej i cały dół brzucha. U mnie 33+4
LolaLolina
Rany 3,8 cm rzecz jasnaJeszcze 3 tyg temu 3,8mm i oceniona jako długa.
W pon mam wizytę więc będę mieć świeże info
reklama
To w porzadku Teraz w pn to bedzie wazne info.Ja jak mi sie spinał z bliźniakami brzuch nospa + magnez.Poźniej zaczela mi sie jakos tak z wieksza dynamika skracac szyjka i ost.fenoterol i sterydy w szpitalu na wczesniejszy rozwoj pluc.Nie strasze bron Boze, tylko tak uświadamiamiamRany 3,8 cm rzecz jasna