reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Skurcze w ciągu dnia się zdarzają ale przede wszystkim w nocy, w dodatku przy tym ból jak przy okresie tak silny ze się wybudzam i pół nocy nie śpię :/ po badaniu ginekolog stwierdził ze wszystko jest okej wiec widocznie tak musi być :) jesteście już spakowane do szpitala? Ja dzisiaj 33+1 i planowałam spakować się w 36-37 tc a ostatnio usłyszałam od koleżanki ze nie wie na co czekam i już powinnam być spakowana :/

reklama
Skurcze w ciągu dnia się zdarzają ale przede wszystkim w nocy, w dodatku przy tym ból jak przy okresie tak silny ze się wybudzam i pół nocy nie śpię :/ po badaniu ginekolog stwierdził ze wszystko jest okej wiec widocznie tak musi być :) jesteście już spakowane do szpitala? Ja dzisiaj 33+1 i planowałam spakować się w 36-37 tc a ostatnio usłyszałam od koleżanki ze nie wie na co czekam i już powinnam być spakowana :/

Ja od kilku dni nocki mam z głowy, brzuch się stawia uciska na żebra, boli jak diabli. Dosypiam za dnia.
Siebie już spakowałam, dzieci planuję jutro

Ja jestem spakowana od jakoś 30tyg bo grozil nam poród przedwczesny

U mnie szyjka 3cm ale lekarz uspokaja i chyba tez się zacznę na dniach pakować, pare rzeczy muszę jeszcze dokupić :)

Dziewczyny czesto pojawiają sie u was skurcze? Ja mam codziennie po kilka ale wczoraj mnie złapało w okolicy krzyżowej i cały dół brzucha. U mnie 33+4
U mnie 33+5, brzuch się spinał często, miałam też bolesne skurcze. Okazało się, że szyjka ma już tylko 1cm. 6 x magnez i 3 x nospa i jest lepiej a szyjka stoi w miejscu od tygodnia :)

reklama
Rany 3,8 cm rzecz jasna
To w porzadku:) Teraz w pn to bedzie wazne info.Ja jak mi sie spinał z bliźniakami brzuch nospa + magnez.Poźniej zaczela mi sie jakos tak z wieksza dynamika skracac szyjka i ost.fenoterol i sterydy w szpitalu na wczesniejszy rozwoj pluc.Nie strasze bron Boze, tylko tak uświadamiamiam:)

Do góry