reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Hej, dziewczyny :)
Jeszcze u Was majówka czy pełne obroty? U mnie majówka skończyła się z przytupem, mianowicie dzisiaj rano tak mocno kichnęłam, że wypadło mi lekarstwo z zęba! Teraz mam wielgachny krater w dwójce i muszę zaraz obdzwaniać kto mnie przyjmie.... Dodam, że w czwartek za tydzień miałam zaplanowaną wizytę u dentysty na założenie plomby w tym zębie. Nie mniej, całe szczęście że stało się to jak jestem już w Polsce.

Współczuje :D Mam nadzieje ze znajdziesz jakiegoś denstyste :) Powodzenia !

reklama
Współczuje :D Mam nadzieje ze znajdziesz jakiegoś denstyste :) Powodzenia !
Znalazłam prywatne pogotowie dentystyczne. :rolleyes:
Po ponad dwóch godzinach mnie przyjęli, a w środku byłam może 5 minut. Mam założone nowe lekarstwo i w czwartek idę do mojego dentysty. Powiem Wam, że jak się nie bałam, tak przede mną weszła dziewczyna, która tak krzyczała, że myślałam że sama ucieknę. :szok:
Na szczęście znalazłam pocieszenie dzisiejszego dnia w Sephorze. 8-)

Ps. Jeśli któraś z Was uwielbia gruszkowe Somersby, którego dotąd nie było w Polsce, to donoszę, że dzisiaj w Carrefour znalazłam takie w wersji 0.0% :)

Znalazłam prywatne pogotowie dentystyczne. :rolleyes:
Po ponad dwóch godzinach mnie przyjęli, a w środku byłam może 5 minut. Mam założone nowe lekarstwo i w czwartek idę do mojego dentysty. Powiem Wam, że jak się nie bałam, tak przede mną weszła dziewczyna, która tak krzyczała, że myślałam że sama ucieknę. :szok:
Na szczęście znalazłam pocieszenie dzisiejszego dnia w Sephorze. 8-)

Ps. Jeśli któraś z Was uwielbia gruszkowe Somersby, którego dotąd nie było w Polsce, to donoszę, że dzisiaj w Carrefour znalazłam takie w wersji 0.0% :)
Szukałam tyhc Somersby i nawet na ich stronie nie ma gruskzowego 0.0% jest tylko jabłkowy i tak się zastanawiam...

Hej, dziewczyny :)
Jeszcze u Was majówka czy pełne obroty? U mnie majówka skończyła się z przytupem, mianowicie dzisiaj rano tak mocno kichnęłam, że wypadło mi lekarstwo z zęba! Teraz mam wielgachny krater w dwójce i muszę zaraz obdzwaniać kto mnie przyjmie.... Dodam, że w czwartek za tydzień miałam zaplanowaną wizytę u dentysty na założenie plomby w tym zębie. Nie mniej, całe szczęście że stało się to jak jestem już w Polsce.
Pogoda dziś taka że nie chce się nosa z domu wystawiac :p tak więc dzisiaj dzień leniucha i trochę prozy w postaci sprzątania, prania i gotowania ;)
Z jednej strony może to dobrze bo w upalne dni byłoby nam ciężko ale z drugiej jakaś forma aktywności w postaci chociażby spacerku przydałaby się a tak to dupa ;)
Jak tam się macie Dziewczynki na naszym finiszu ?
Doskwierają Wam jakieś mega dolegliwości ? :)

Ja dziś miałam większą część dnia w terenie. Zaczęło się od Lidla rano, później jeszcze do galerii handlowej skoczylismy a po obiedzie na spacer nad jeziorko i tak zleciało do 18. Zaraz trzeba córkę uśpić i pewnie wieczór przy jakimś serialu. Ostatnio czuję się bardzo dobrze i zauważyłam że im więcej chodzę tym mniej mnie kręgosłup boli. O zgadze też już zapomniałam. Jakiś łaskawy jest dla mnie ten początek trzeciego trymestru :)

Mi zostało niecałe 5 tyg ale czuję się dobrze. Jedyne co to jak za dużo pochodzę to puchna stopy i bolą plecy. No i spojenie daje o sobie znać przez to rozejscie no ale co począć

Ja za 5 tyg to może wyprawkę ogarne a Ennis już będzie z dzieckiem szok szok. Też nie czuję się na finiszu, jeszcze nawet l4 nie mam..

reklama
@Misty29 też widzę zależnośc pomiędzy częstszym chodzeniem a mniejszymi dolegliwościami plecow a jak do tego dorzucę aqua fitnessie to już w ogóle czuje się jak młody Bóg ;))
Super słyszeć że u większości bez większych problemow , nawet u tych co powitają maleństwa za właściwie miesiąc i są na ostatniej prostej :) @Ennis92 liczę że jako pierwsza pochwalisz się zdjęciami małego Cudka :))
@Aguu szacun z tym L4 a raczej jego brakiem ja bym już nie dała rady tyle siedzieć :)

Do góry