reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Hej, dziewczyny :)
Jeszcze u Was majówka czy pełne obroty? U mnie majówka skończyła się z przytupem, mianowicie dzisiaj rano tak mocno kichnęłam, że wypadło mi lekarstwo z zęba! Teraz mam wielgachny krater w dwójce i muszę zaraz obdzwaniać kto mnie przyjmie.... Dodam, że w czwartek za tydzień miałam zaplanowaną wizytę u dentysty na założenie plomby w tym zębie. Nie mniej, całe szczęście że stało się to jak jestem już w Polsce.

Współczuje :D Mam nadzieje ze znajdziesz jakiegoś denstyste :) Powodzenia !

reklama
Współczuje :D Mam nadzieje ze znajdziesz jakiegoś denstyste :) Powodzenia !
Znalazłam prywatne pogotowie dentystyczne. :rolleyes:
Po ponad dwóch godzinach mnie przyjęli, a w środku byłam może 5 minut. Mam założone nowe lekarstwo i w czwartek idę do mojego dentysty. Powiem Wam, że jak się nie bałam, tak przede mną weszła dziewczyna, która tak krzyczała, że myślałam że sama ucieknę. :szok:
Na szczęście znalazłam pocieszenie dzisiejszego dnia w Sephorze. 8-)

Ps. Jeśli któraś z Was uwielbia gruszkowe Somersby, którego dotąd nie było w Polsce, to donoszę, że dzisiaj w Carrefour znalazłam takie w wersji 0.0% :)

Znalazłam prywatne pogotowie dentystyczne. :rolleyes:
Po ponad dwóch godzinach mnie przyjęli, a w środku byłam może 5 minut. Mam założone nowe lekarstwo i w czwartek idę do mojego dentysty. Powiem Wam, że jak się nie bałam, tak przede mną weszła dziewczyna, która tak krzyczała, że myślałam że sama ucieknę. :szok:
Na szczęście znalazłam pocieszenie dzisiejszego dnia w Sephorze. 8-)

Ps. Jeśli któraś z Was uwielbia gruszkowe Somersby, którego dotąd nie było w Polsce, to donoszę, że dzisiaj w Carrefour znalazłam takie w wersji 0.0% :)
Szukałam tyhc Somersby i nawet na ich stronie nie ma gruskzowego 0.0% jest tylko jabłkowy i tak się zastanawiam...

Hej, dziewczyny :)
Jeszcze u Was majówka czy pełne obroty? U mnie majówka skończyła się z przytupem, mianowicie dzisiaj rano tak mocno kichnęłam, że wypadło mi lekarstwo z zęba! Teraz mam wielgachny krater w dwójce i muszę zaraz obdzwaniać kto mnie przyjmie.... Dodam, że w czwartek za tydzień miałam zaplanowaną wizytę u dentysty na założenie plomby w tym zębie. Nie mniej, całe szczęście że stało się to jak jestem już w Polsce.
Pogoda dziś taka że nie chce się nosa z domu wystawiac :p tak więc dzisiaj dzień leniucha i trochę prozy w postaci sprzątania, prania i gotowania ;)
Z jednej strony może to dobrze bo w upalne dni byłoby nam ciężko ale z drugiej jakaś forma aktywności w postaci chociażby spacerku przydałaby się a tak to dupa ;)
Jak tam się macie Dziewczynki na naszym finiszu ?
Doskwierają Wam jakieś mega dolegliwości ? :)

Ja dziś miałam większą część dnia w terenie. Zaczęło się od Lidla rano, później jeszcze do galerii handlowej skoczylismy a po obiedzie na spacer nad jeziorko i tak zleciało do 18. Zaraz trzeba córkę uśpić i pewnie wieczór przy jakimś serialu. Ostatnio czuję się bardzo dobrze i zauważyłam że im więcej chodzę tym mniej mnie kręgosłup boli. O zgadze też już zapomniałam. Jakiś łaskawy jest dla mnie ten początek trzeciego trymestru :)

Mi zostało niecałe 5 tyg ale czuję się dobrze. Jedyne co to jak za dużo pochodzę to puchna stopy i bolą plecy. No i spojenie daje o sobie znać przez to rozejscie no ale co począć

Ja za 5 tyg to może wyprawkę ogarne a Ennis już będzie z dzieckiem szok szok. Też nie czuję się na finiszu, jeszcze nawet l4 nie mam..

reklama
@Misty29 też widzę zależnośc pomiędzy częstszym chodzeniem a mniejszymi dolegliwościami plecow a jak do tego dorzucę aqua fitnessie to już w ogóle czuje się jak młody Bóg ;))
Super słyszeć że u większości bez większych problemow , nawet u tych co powitają maleństwa za właściwie miesiąc i są na ostatniej prostej :) @Ennis92 liczę że jako pierwsza pochwalisz się zdjęciami małego Cudka :))
@Aguu szacun z tym L4 a raczej jego brakiem ja bym już nie dała rady tyle siedzieć :)

Do góry