reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

A nie myślałaś o powtórzeniu samej glukozy na czczo? Przecież to w granicy błędu pomiarowego.
Nie pomyślałam, a to może być dobry trop. Chyba tak zrobię. :) Bo sama już się zastanawiałam czy nie było jakiegoś dodatku z paście do zębów, przez które wychodziłyby zakłamane wyniki.

reklama
Nie pomyślałam, a to może być dobry trop. Chyba tak zrobię. :) Bo sama już się zastanawiałam czy nie było jakiegoś dodatku z paście do zębów, przez które wychodziłyby zakłamane wyniki.
Mogłaś zjeść zbyt wcześnie lub zbyt późno, zbyt lekko lub zbyt ciężko albo mieć jakąś infekcję, stres itp. I sam test laboratoryjny jest obarczony marginesem błędu. Moim zdaniem nie warto pakować się od razu w glukometr, dietę i stres z powodu podwyższenia o 0,2 jeśli z innymi wynikami i samopoczuciem jest w porządku :)

Oo to może polecisz mi co tam jeszcze warto zobaczyć/zwiedzić w okolicy? My pierwszy raz jedziemy w ten region Polski. Mamy 300 km i prawie 4 godziny jazdy ale słyszałam że warto :) Powodzenia u dentysty! Ja od grudnia średnio dwa razy w miesiącu jestem.
Hej ja pochodze z Pulaw, to blisko Kazimierza jakies 12 km.W samym Kazimierzu jest urokliwie, malutka miejscowosc.Cmentarz żydowski, wąwóz jest cudowny, gora 3 krzyzy, baszta, ruiny zamku, spichlerze.W okolicy powiedzmy Nałęczów warto zobaczyć, a w Puławach Pałac Czartoryskich :) Magiczne Ogrody szczegilnie z dziećmi warto zobaczyć;) A ty Wiola skad jestes?

Hej dziewczyny :)
jadę w końcu na glukozę (ociągałam się prawie cały tydzień) i jedyne co mnie martwi to, to że muszę wytrzymać do 9.30 bez jedzenia. Rano mam takie gastro, że teraz myślę tylko o jedzeniu! Mam nadzieje, że wytrzymam ;)
Hej, życzę powodzenia i ja miałam dokładnie ten sam problem... ale udało się czego i Tobie życzę :) weź sobie kanapki, aby zjeść zaraz po badaniu :)

Dziewczyny jak po świętach?? Ja miałam nie wchodzić na wagę.. i jest załamka.. u mnie już +11 na wadze, jutro zaczynam 27 tc :)

;p
Screenshot_2019-04-23-18-55-39.jpeg

Hej, życzę powodzenia i ja miałam dokładnie ten sam problem... ale udało się czego i Tobie życzę :) weź sobie kanapki, aby zjeść zaraz po badaniu :)

Dziewczyny jak po świętach?? Ja miałam nie wchodzić na wagę.. i jest załamka.. u mnie już +11 na wadze, jutro zaczynam 27 tc :)
U mnie zaczęty 32 i 9.5kg [emoji85]

Święta, święta i po świętach :)
Wszystko pięknie i ładnie ale lubię już odpoczywać w domku w niezobowiązującym ciuchu i odpoczywać jak mam tylko na to ochotę ;)

@Si.Kat niczym się nie przejmuj :) teraz jest wzmożony okres przyrostu wagi maluszka więc nasz równiez :)
Pomyśl sobie że najważniejsze ze dzidzia zdrowa a resztą zajmiemy się jak urodzimy ;)
Ja już czuję się jak słonica... Nie mogę już tak szybko chodzić, schylić się ciężej... No cóż, trzeba będzie chyba jeszcze jakoś te 3 miesiące wytrzymać ;)

Hej ja pochodze z Pulaw, to blisko Kazimierza jakies 12 km.W samym Kazimierzu jest urokliwie, malutka miejscowosc.Cmentarz żydowski, wąwóz jest cudowny, gora 3 krzyzy, baszta, ruiny zamku, spichlerze.W okolicy powiedzmy Nałęczów warto zobaczyć, a w Puławach Pałac Czartoryskich :) Magiczne Ogrody szczegilnie z dziećmi warto zobaczyć;) A ty Wiola skad jestes?
Oo dzięki [emoji8] widzę że Was więcej z tych rejonów. Chętnie trochę poznam tą krainę. Ruszamy w czwartek rano :)

U mnie 28 tydzień się dziś zaczął i ok 8 kg na plusie.

reklama

Moja koleżanka pochodzi z Puław. :) Kiedyś odwiedzałam ją i zwiedziłam Puławy, Kazimierz, Nałęczów. Jak tam jest pięknie!!!

Ja zaczynam 28 tydzień i +7 kg. Przez tydzień w Chorwacji zrobiłam +3 kg i teraz od 10 dni waga stabilnie ani gram nie ruszyła. :) Nie chciałabym przekroczyć 10 kg, bo już teraz jest niełatwo z podniesieniem się z pozycji leżącej. :D Ale co nabiorę, to zrzucę. Ja i tak z tych "szczęśliwych", co wszystkie dookoła po 20-25 kg przybierały. Więc teraz do mnie mówią "strasznie mało tyjesz, czy wszystko na pewno w porządku???"...

Do góry