reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja mam jutro wizytę o 15:30. Muszę się też umówić na trzecie prenatalne. Jeśli chodzi o siły to na weekend narzekać nie mogę. Dość dużo energii i mało nieprzyjemnych objawów. A Ty jak się czujesz? Trzymam kciuki za środę [emoji1696]

To również trzymam kciuki za wasza wizytę :* Ja week tez na spokojnie i cały czas relax, jutro chce pare okien umyć.

reklama
Bez przesady [emoji846] ale dziękuje [emoji23] na insta i fb same ładne zdjęcia idą [emoji23] bez podwójnego podbródka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Wszystkie dziewczyny śliczne i super widzieć jak kompletujecie wyprawki i czekacie swoich maleństw [emoji7][emoji7][emoji7][emoji8]
I to ujawnienie płci tak fajnie ci wyszlo :)

Ja muszę w tym tyg zrobić glukoze bo po świętach wizyta...

A dla mnie ten tydzień krótki bo my od czwartku w nabożeństwach uczestniczymy więc ten czas szybciej jakoś ucieka... potem chwila i majówka...
Zrób glukoze jak najszybciej i będzie z głowy :) Daj znać tylko jak to zniosłaś :) My także zaczynamy święta Wielkanocne od Tridum Paschalnego, także mój tydz.konczy się w środę wizyta u lekarza :)

Dziewczyny jak siły na kolejny tydzień?? Któraś wizytuje?? Ja mam w środę wizytę kontrolna u swojego gina :) Także tak, zaś stres się pojawi w okolicach wtorkowego wieczoru :/
Ja we wtorek mam najpierw dentyste, a potem trzecie prenatalne u mojego gina.
Cieszę się, że do Niego idę bo chcę popytać o te moje skurcze...
W domu mam już posprzątane, więc jedynie zostały do ogarnięcia sernik, mazurek, koszyczki (w tym jeden głównie z kinderkami) i kolacja Wielkanocna. Resztę czasu poświęcamy na chill :D
Jutro podrzucamy małą do dziadków, a my idziemy do kina na premierowy odcinek Gry o Tron. :)

Dziewczyny jak siły na kolejny tydzień?? Któraś wizytuje?? Ja mam w środę wizytę kontrolna u swojego gina :) Także tak, zaś stres się pojawi w okolicach wtorkowego wieczoru :/
Hej dziewczyny, ja weekend tez z dobrym samopoczuciem.Oczywiscie mecz piłkarski moich synków zaliczony jak co weekend.W drodze powrotnej zaliczylismy ikea i zakupilismy łozeczko z materacem. Takie zwykłe biale..Moze nie jakies desaignerskie, ale ma szuflady pod spodem.Z rzeczy, ktore planuje jeszcze został mi laktator, jakas mala komódka na ciuszki maluszka, wszystkie apteczno- kosmetyczne rzeczy,leżaczek-bujaczek, butelki i smoczki..hmm lista sie kurczy :p

Hej dziewczyny, ja weekend tez z dobrym samopoczuciem.Oczywiscie mecz piłkarski moich synków zaliczony jak co weekend.W drodze powrotnej zaliczylismy ikea i zakupilismy łozeczko z materacem. Takie zwykłe biale..Moze nie jakies desaignerskie, ale ma szuflady pod spodem.Z rzeczy, ktore planuje jeszcze został mi laktator, jakas mala komódka na ciuszki maluszka, wszystkie apteczno- kosmetyczne rzeczy,leżaczek-bujaczek, butelki i smoczki..hmm lista sie kurczy :p
Ikea jest piękna w swej prostocie. :) Uwielbiam ich asortyment.
Polecam zwrócić uwagę na ich mobile a’la karuzelki materiałowe nad łóżeczko. Świetnie się sprawdzają też w wózku czy foteliku. Ja na pewno kupię, zwłaszcza że nie są drogie. :)

reklama
Ikea jest piękna w swej prostocie. :) Uwielbiam ich asortyment.
Polecam zwrócić uwagę na ich mobile a’la karuzelki materiałowe nad łóżeczko. Świetnie się sprawdzają też w wózku czy foteliku. Ja na pewno kupię, zwłaszcza że nie są drogie. :)
Tak musze jeszcze do tej ikei zajrzeć.Jak jestem z mezem to tylko te wieksze gabaryty.On ma wiekszy bagażnik, pazatym to dzwignie:wink:Zreszta on nie cierpi po sklepach chodzic, jak widzi ze ja sie rozgladam i przeciagam to hehe...Zobacze sobie te karuzelki jak pojadę sama na spokojnie i duzo innych rzeczy:yes:

Do góry