reklama
OnaZmijeczka
Fanka BB :)
Super
A, dziewczyny z umówionymi już wizytami, na który tc wypadają?
U mnie będzie w przyszły poniedziałek, niestety nie udało mi się wcześniej załatwić i będzie to 8tydzien a dokładnie 8+0 więc tak idealnie
@Karolcia.DE gratulacje
Misty29
Ale piękny widok. Gratulacje!Witajcie dziewczyny, niestety nie dam rady Was nadrobić bo piszecie jak szalone a ja dopiero wieczorem mam czas by wpaść
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Wróciłam do mojej poprzedniej ginki u której prowadziłam ciąże z córką 5 lat temu. Lekarka mnie nawet nie pamiętała, ale to fajna kompetentna babka. Zostałam zbadana i została zrobiona cytologia. Na usg został zawołany moj Partner mogliśmy wspólnie zobaczyć naszego kropka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Jest pęcherzyk ciążowy z zarodkiem i wszystko w jak najlepszym porządku. Kolejna wizyta za miesiąc jeszcze przed świętami
U mnie będzie wtedy 6+6Super
zuzkaaa
[emoji2956][emoji7]Witajcie dziewczyny, niestety nie dam rady Was nadrobić bo piszecie jak szalone a ja dopiero wieczorem mam czas by wpaść
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Wróciłam do mojej poprzedniej ginki u której prowadziłam ciąże z córką 5 lat temu. Lekarka mnie nawet nie pamiętała, ale to fajna kompetentna babka. Zostałam zbadana i została zrobiona cytologia. Na usg został zawołany moj Partner mogliśmy wspólnie zobaczyć naszego kropka[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Jest pęcherzyk ciążowy z zarodkiem i wszystko w jak najlepszym porządku. Kolejna wizyta za miesiąc jeszcze przed świętami
zuzkaaa
u mnie 7+4 [emoji5]Super
malina2312
U mnie planowana wizyta 6w6d wg OM
Karolcia.DE
No my akurat tak mielismy wizytę że w 5t 3D ale się cieszę, bo mam potwierdzoną ciąże (tak to tylko przecież potwierdziły tylko testy zrobione 2 tygodnie temu) teraz spokojnie czekamy do 9t4d i wtedy wizyta i dokładne usg.
No i rodzinka już wie, wszyscy się cieszą
No i rodzinka już wie, wszyscy się cieszą
zuzkaaa
świetnie!!!! niech rosnie kluseczkaNo my akurat tak mielismy wizytę że w 5t 3D ale się cieszę, bo mam potwierdzoną ciąże (tak to tylko przecież potwierdziły tylko testy zrobione 2 tygodnie temu) teraz spokojnie czekamy do 9t4d i wtedy wizyta i dokładne usg.
No i rodzinka już wie, wszyscy się cieszą[emoji3526][emoji3526][emoji3526]
reklama
natka_z
Ja byłam u lekarza już dwa razy. Raz, zaraz po teście, bo myślałam, że już coś widać, a kolejna wizyta ok. 2 tygodnie później. Na tej ostatniej widać było pęcherzyk i oceniono ciąże na 5 tydzień. Teraz idę 20 listopada do lekarza prywatnie i z miesiączki wychodzi, że to 8 tydz. 1 dzień, ale rzeczywiście ciąża jest chyba młodsza, sadzać po USG.