reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
No ja po wizycie.
Po krwawieniu ani sladu.
Ale ciazy tez nie widac. Test z moczu pozytywny. Krew na HCHG pobrali, jutro mam dzwonic po wynik.w po iedzialek powtorzyc krew.
Pani doktor sugeruje wczesniejsza ciaze, dlatego na usg nic nie widac. Jednakze jakby sie pojawily bole brzucha i silne krwawienie to jechac w weekend na IP

ja wlasie zjadlam i mam zjazd do bazy [emoji23] musialam sie na chwilke polozyc ale zaraz ruszam dalej z ogarnianiem, sprzataniem prasowaniem [emoji106]

No ja po wizycie.
Po krwawieniu ani sladu.
Ale ciazy tez nie widac. Test z moczu pozytywny. Krew na HCHG pobrali, jutro mam dzwonic po wynik.w po iedzialek powtorzyc krew.
Pani doktor sugeruje wczesniejsza ciaze, dlatego na usg nic nie widac. Jednakze jakby sie pojawily bole brzucha i silne krwawienie to jechac w weekend na IP
jak plamienie ustalo to bedzie dobrze :) [emoji173]

No ja po wizycie.
Po krwawieniu ani sladu.
A w którym tygodniu jesteś?

reklama
Do góry