Krew [emoji6]A gdzie wy robicie te bety? Krew w laboratorium czy jakieś wynalazki są na rynku o których jeszcze nie wiem
reklama
OnaZmijeczka
Fanka BB :)
A juz mialam cichą nadzieje ze jakies cudo elektroniczne wypuścili [emoji23][emoji6][emoji14]
Może lepiej nie bo pewnie większość co godzinę by sprawdzała
(Włącznie ze mną)
Aguu
Może lepiej nie bo pewnie większość co godzinę by sprawdzała
(Włącznie ze mną)
PaniMietki
Aż sobie to wyobraziłam jak glukometr władasz pasek , nakłuwasz palec i ciach pokazuje ci wynik ;DNo a ty sadzisz że co mi za pierwsza myśl przez glowke przemknęła [emoji23][emoji23][emoji23]
Co godzinke testy. Wykresy w excelu itp haha
PaniMietki
Jest pomysł na biznes heheNo o tym samym pomyslalam. No uwa ile to zeby takie na rynek wypuscili. Krocie ma samych paskach by zbili
PaniMietki
No ja też ...ciekawe czy będzie widać cośjeszcze rowny tydzien do wizyty nie moge sie doczekac az zobacze to cudenko [emoji87][emoji87][emoji847][emoji847]
zuzkaaa
musi!!! jestem przekonana ze mi sie pokaze moja kruszynka [emoji7][emoji7]No ja też ...ciekawe czy będzie widać coś
Karolcia.DE
Witajcie dziewczyny, niestety nie dam rady Was nadrobić bo piszecie jak szalone a ja dopiero wieczorem mam czas by wpaść
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Wróciłam do mojej poprzedniej ginki u której prowadziłam ciąże z córką 5 lat temu. Lekarka mnie nawet nie pamiętała, ale to fajna kompetentna babka. Zostałam zbadana i została zrobiona cytologia. Na usg został zawołany moj Partner mogliśmy wspólnie zobaczyć naszego kropka
Jest pęcherzyk ciążowy z zarodkiem i wszystko w jak najlepszym porządku. Kolejna wizyta za miesiąc jeszcze przed świętami
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Wróciłam do mojej poprzedniej ginki u której prowadziłam ciąże z córką 5 lat temu. Lekarka mnie nawet nie pamiętała, ale to fajna kompetentna babka. Zostałam zbadana i została zrobiona cytologia. Na usg został zawołany moj Partner mogliśmy wspólnie zobaczyć naszego kropka
Jest pęcherzyk ciążowy z zarodkiem i wszystko w jak najlepszym porządku. Kolejna wizyta za miesiąc jeszcze przed świętami
Załączniki
reklama
PaniMietki
[emoji7]Witajcie dziewczyny, niestety nie dam rady Was nadrobić bo piszecie jak szalone a ja dopiero wieczorem mam czas by wpaść
Byliśmy dzisiaj u lekarza. Wróciłam do mojej poprzedniej ginki u której prowadziłam ciąże z córką 5 lat temu. Lekarka mnie nawet nie pamiętała, ale to fajna kompetentna babka. Zostałam zbadana i została zrobiona cytologia. Na usg został zawołany moj Partner mogliśmy wspólnie zobaczyć naszego kropka[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]