reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dokładnie. Jestem pewna, że jakby teraz przyszło do nas dziecko i miało na imię, no nie wiem... Nabuchodonozor, to moje dzieci poszłyby się z nim bawić i w ogóle nie zwróciłyby uwagi, że to takie niespotykane imię. Bo oni nie znają czegoś takiego jak wyśmiewanie innych.

Bo dobrze ich wychowałaś. Ilekroć zdarza sie tak, że dzieci, ktore nie mają np. oryginalnych rzeczy, lepszego tel., etc.- są postrzegane jako gorsze...

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki :p Jakieś pomysły na prezent urodzinowy dla 4 latka(chłopca) Chrześniak będzie miał urodziny 1 maja i już się zastanawiam...rodzice zgodnie odpowiadają, ze nic, a nie chce znowu dawać hajsu, dziecko się bardziej cieszy z prezentu... myślałam o rowerku biegowym, takim co stabilizuje równowagę.... mhm, ale czy to odpowiednie dla 4 latka czy jednak za wcześnie a może za późno.... hulajnogi, samochodziki ma..

Rowerek biegowy fajna sprawa jeśli jeszcze nie ma/nie jeździ na zwykłym.
U nas hitem jest lego. O dziwo są zestawy 4+ lego City. Młody dostał ostatnio właśnie na 4ur i sam z instrukcją ogarnął bez problemów.

Rowerek biegowy fajna sprawa jeśli jeszcze nie ma/nie jeździ na zwykłym.
U nas hitem jest lego. O dziwo są zestawy 4+ lego City. Młody dostał ostatnio właśnie na 4ur i sam z instrukcją ogarnął bez problemów.
Właśnie się dowiedziałam, ze rowerek biegowy ma, także odpada. Chyba pokombinuje coś w temacie Lego :)

Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki [emoji14] Jakieś pomysły na prezent urodzinowy dla 4 latka(chłopca) Chrześniak będzie miał urodziny 1 maja i już się zastanawiam...rodzice zgodnie odpowiadają, ze nic, a nie chce znowu dawać hajsu, dziecko się bardziej cieszy z prezentu... myślałam o rowerku biegowym, takim co stabilizuje równowagę.... mhm, ale czy to odpowiednie dla 4 latka czy jednak za wcześnie a może za późno.... hulajnogi, samochodziki ma..
A czym się mały interesuje? Mój syn zawsze lubił muzykę, instrumenty. To ułatwiało wszystkim sprawę, po prostu kupowali mu instrumenty albo jakieś książki o muzyce, czy z piosenkami.

A czym się mały interesuje? Mój syn zawsze lubił muzykę, instrumenty. To ułatwiało wszystkim sprawę, po prostu kupowali mu instrumenty albo jakieś książki o muzyce, czy z piosenkami.
Młody lubi rządzić i ustawia wszystkich po katach :) rodzice właśnie kupili mu rowerek na 4 kółkach, bo jeżeli chodziło biegowy to był strasznym leniem, niestety okazalo się ze na ten z pedałami tez się właśnie obraził bo trzeba pedałować... Zaproponowali mi abym kupiła mu zestaw ochronny czyli kask, ochraniacze ale nie wiem czy to dobry prezent będzie.. w sumie rodzice wiedza najlepiej. Także chyba się dostosuje.

reklama
Do góry