reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@Janka86 mam uczulenie na tą babe z artykułu:p

Edit:
Ja myślałam że ty jesteś Janina a teraz patrzę w tabelce a tu Ania :D
Tak mnie nick zmylił hehe

@Mama1990 współczuję, trzymaj się :( bądź dzielna i nie poddawaj się

@Janka86 mam uczulenie na tą babe z artykułu:p

Edit:
Ja myślałam że ty jesteś Janina a teraz patrzę w tabelce a tu Ania :D
Tak mnie nick zmylił hehe

@Mama1990 współczuję, trzymaj się :( bądź dzielna i nie poddawaj się
Ja tez troche- aczkolwiek artykuly sa merytoryczne... A w necie jest duzo niesprawdzonych informacji.

Moze corke nazwe Janka[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wszyscy sa zawsze zaskoczeni, ze ja Ania[emoji41][emoji41][emoji41]

Janka fajne imię :p

Część artykułów merytoryczna, ale nie wszystkie. W kwestiach ginekologiczno-ciążowych pewnie bym zaufała. W innych czytam specjalistów od danych dziedzin ;)

reklama
Co do mleka pasteryzowanego i reszty jak najbardziej się zgodzę. Chociaż powiem wam, że mam lekką paranoję i zjadłam dziś na szybko kanapkę z knajpy, gdzie był majonez i po fakcie zaczęłam się zastanawiać, czy to był taki sklepowy, czy może robiony przez nich i zaraz mam wizje tych wszystkich bakterii typu salmonella czy listeria... To moja pierwsza ciąża, z natury jestem typem panikary i boję się wszelkich chorób.

Do góry