Myslniczek
Fanka BB :)
Ja dzis zaczęłam 26 tydzień czas jakos mi sie dłuży. Na początku leciało szybciej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
biedna!!! ja się bałam wymiotów ale ty już poszłaś na całość mam nadzieję że już doszłaś do siebie kochana!!!No i była akcja ratunkowa. O 9 oddalam krew o 9.20 zrobilo mi sie słabo i gorąco. Mialam mroczki przed oczami. Pamietam tylko tyle ze powiedzialam do Damiana zeby zglosil to pielęgniarce.a potem sie ocknełam już na ziemi i damian trzymał mi nogi w górze. Potem dostałam wody. I poszlam na leżanke do pielęgniarki.
Przeważnie 24 - 28 tc, ja robiłam w 22.Mi już leci 23 tydzień, a jeszcze moja ginekolog nic nie wspominała o tej cholernej glukozie. Kiedy się robi to badanie?
Ja wymiotow sie nie bałam bo nie potrafię tego robić nawet jak mi sie chce to zawsze jakos to zatrzymuje.biedna!!! ja się bałam wymiotów ale ty już poszłaś na całość mam nadzieję że już doszłaś do siebie kochana!!!
To pewnie przy kolejnej wizycie mi powie.Przeważnie 24 - 28 tc, ja robiłam w 22.
Jasne@Myslniczek uwazaj na siebie!
Ja robiłam glukoze w 23 tyg jutro zaczynam 24tc
Mi też wczoraj stuknal 26 t.c. a na kiedy masz termin? Jak tam juz ci lepiej?Ja dzis zaczęłam 26 tydzień czas jakos mi sie dłuży. Na początku leciało szybciej.
16 lipca.Mi też wczoraj stuknal 26 t.c. a na kiedy masz termin? Jak tam juz ci lepiej?