reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
No i była akcja ratunkowa. O 9 oddalam krew o 9.20 zrobilo mi sie słabo i gorąco. Mialam mroczki przed oczami. Pamietam tylko tyle ze powiedzialam do Damiana zeby zglosil to pielęgniarce.a potem sie ocknełam już na ziemi i damian trzymał mi nogi w górze. Potem dostałam wody. I poszlam na leżanke do pielęgniarki.
biedna!!! ja się bałam wymiotów ale ty już poszłaś na całość :) mam nadzieję że już doszłaś do siebie kochana!!!

biedna!!! ja się bałam wymiotów ale ty już poszłaś na całość :) mam nadzieję że już doszłaś do siebie kochana!!!
Ja wymiotow sie nie bałam bo nie potrafię tego robić nawet jak mi sie chce to zawsze jakos to zatrzymuje.

No troche mnie poniosło [emoji14]

Jak polezalam do bylo lepiej.

Teraz w domu leze bo jeszcze posprzatalam i znowu mi slabo. A zostalam sama w domu wiec musze uwazac.

reklama
Do góry