reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@Myslniczek - współczuję ciężkiego dnia dziś. Jutro już wszystko powinno wrócić do normy. Może jak Ci słabo to się prześpij. Do której jesteś sama?

Ja odetchnęłam po dzisiejszym badaniu więc i energia dopisuje. Nic tylko się cieszyć. Kolejna wizyta (u mojej ginekolog) za dwa tygodnie więc zleci szybko.

Też jeszcze nie robiłam glukozy a zaczynam dziś 25 tydzień. Za dwa tygodnie dostanę skierowanie to zrobię od razu żeby jeszcze przed świętami się wyrobić z tym.

@Myslniczek - współczuję ciężkiego dnia dziś. Jutro już wszystko powinno wrócić do normy. Może jak Ci słabo to się prześpij. Do której jesteś sama?

Ja odetchnęłam po dzisiejszym badaniu więc i energia dopisuje. Nic tylko się cieszyć. Kolejna wizyta (u mojej ginekolog) za dwa tygodnie więc zleci szybko.

Też jeszcze nie robiłam glukozy a zaczynam dziś 25 tydzień. Za dwa tygodnie dostanę skierowanie to zrobię od razu żeby jeszcze przed świętami się wyrobić z tym.
Troszkę sie przespalam. I jest lepiej. Sama jestem do jakiejs 22.30

No to do nocy. Ja o tej godzinie często już śpię albo zasypiam. Szkoda że nie mieszkasz bliżej to bym wpadła na ploty :) piłaś zwykłą glukozę czy jakąś smakową?

No to do nocy. Ja o tej godzinie często już śpię albo zasypiam. Szkoda że nie mieszkasz bliżej to bym wpadła na ploty :) piłaś zwykłą glukozę czy jakąś smakową?
Ja czasem tez juz spie ale zawsze sie budze jak D. Wraca. Tak mi zostalo ze zasypiam kolo 24 jak z pracy wracałam koło 23.

Hahah no jakbyśmy byly troszke bliżej :)

reklama
Do góry