Myslniczek
Fanka BB :)
Mam 25+0 wiec skończył sie 25 tydzień a zaczął 26 .Hmm to ja mam na 6.07, ciekawe jak oni to licza To dobrze, ze juz lepiej.Mi tez czasami tak sie chce spac, ze nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam 25+0 wiec skończył sie 25 tydzień a zaczął 26 .Hmm to ja mam na 6.07, ciekawe jak oni to licza To dobrze, ze juz lepiej.Mi tez czasami tak sie chce spac, ze nie wiem
Troszkę sie przespalam. I jest lepiej. Sama jestem do jakiejs 22.30@Myslniczek - współczuję ciężkiego dnia dziś. Jutro już wszystko powinno wrócić do normy. Może jak Ci słabo to się prześpij. Do której jesteś sama?
Ja odetchnęłam po dzisiejszym badaniu więc i energia dopisuje. Nic tylko się cieszyć. Kolejna wizyta (u mojej ginekolog) za dwa tygodnie więc zleci szybko.
Też jeszcze nie robiłam glukozy a zaczynam dziś 25 tydzień. Za dwa tygodnie dostanę skierowanie to zrobię od razu żeby jeszcze przed świętami się wyrobić z tym.
Ja czasem tez juz spie ale zawsze sie budze jak D. Wraca. Tak mi zostalo ze zasypiam kolo 24 jak z pracy wracałam koło 23.No to do nocy. Ja o tej godzinie często już śpię albo zasypiam. Szkoda że nie mieszkasz bliżej to bym wpadła na ploty piłaś zwykłą glukozę czy jakąś smakową?
Właśnie też muszę jakąś smakową kupić. Orientujecie się Dziewczyny czy łatwo taką dostać w aptece? W poprzedniej ciąży miałam zwykłą plus połowa cytryny i nie było źle.A glukoze dostałam cytrynową. Samo picie było znosne
Chyba tak.Właśnie też muszę jakąś smakową kupić. Orientujecie się Dziewczyny czy łatwo taką dostać w aptece? W poprzedniej ciąży miałam zwykłą plus połowa cytryny i nie było źle.
Aa rozumiem teraz, a ja wczoraj skonczylam 26 t.c.Wszystko jasne.Mam 25+0 wiec skończył sie 25 tydzień a zaczął 26 .