Mam zdjęcia zawieszki i opasek, jutro wrzucę foto warkocza i reszty . Tez oglądałam szczotkę z lulalove, ale była kolejka i kupię przez internet z ich strony, kocyk bambusowy mam z firmy le pampuch Polecam
reklama
Myslniczek
Fanka BB :)
SuperMam zdjęcia zawieszki i opasek, jutro wrzucę fito warkocza i reszty Tez oglądałam szczotkę z lulalove, ale była kolejka i kupię przez internet z ich strony, kocyk bambusowy mam z firmy le pampuch Polecam
My wczoraj dostaliśmy zawieszke do smoczka w prezencie od siostry
Piękna!
Myslniczek
Też sie w niej zakochalamPiękna!
Betty93
Myslniczek
Świetnie
Też się pochwalę zdobyczami
Zobacz załącznik 957741
Resztę kupowałam dla starszej córki - sprawiedliwość musi być.
@Si.Kat Cudowne te opaski, a kupowanie ich uzależnia. U Nas są w każdym kącie domu, ale niestety córcia ma teraz na nie alergie i chodzi non stop rozczochrana.
Też się pochwalę zdobyczami
Zobacz załącznik 957741
Resztę kupowałam dla starszej córki - sprawiedliwość musi być.
@Si.Kat Cudowne te opaski, a kupowanie ich uzależnia. U Nas są w każdym kącie domu, ale niestety córcia ma teraz na nie alergie i chodzi non stop rozczochrana.
[/QUOTE
Cudowne rzeczy Smoczek z bibs?? Szczotka z myjka, tez chce!!
slodkatrojeczka
Czadowe te zawieszki. Też sobie zamówię, tylko zastanawiam się czy silikonowe czy drewniane...
Ja mam łóżeczko, wózek, fotelik i skompletowane ubranka 56-86. Wiadomo z czasem jeszcze na pewno coś mi w oko wpadnie i dokupie. Rozkładam sobie wydatki w czasie Z tych większych zostało mi jeszcze jedno łóżeczko, materace i laktator.
Hej dziewczyny, widze regularnie piszecie.Mi jakos nie moze ze tak nazwe " wejsc w krew".
Mi tez sie udalo wczoraj i dzisiaj zawitac na targach dziecka w sklepie" Świat Dziecka" w Warszawie.Wspominalam o nich istatnio.Czy ktoras z was moze tez przypsdkiem byla?Jestem zadowolona.Ptawie wszystkie artykuly powiedzmy z tych mniejszych byly na -20%, niektore mialy po prostu duzo nizsza cene rabatowa. Bylam bardzo zainteresowana wozkiem i udalo mi sie kupic, byla ta firma -15%.Wozek firmy Baby Joger model City Mini 4 W
Czy ktoras z Was moze tez byla, jest takim zainteresowana? Wrzucilam zdjecie spacerowki bo tu jest jakby filarem ona, ktora jesf na duzo dluzej.Oczywiscie gondola tez jest , wpina sie w stelaz po zdemontowaniu spacerowki.Kupilam w kazdym badz razie komplet, lacznie z adapterami do fotelika samochodowego.
Ciagle mysle czy to nie za wczesnie i mam stracha jakiegos.To jest straszne jakies uczucie..tez sie boicie, aby wsztstko szczesliwie bylo z dzidzia dobrze, ciagle boje sie kupowac jakos...A ty zakupilam wozek..ehh trzeba byc dobrej mysli
reklama
Myslniczek
Wygląda fajnieHej dziewczyny, widze regularnie piszecie.Mi jakos nie moze ze tak nazwe " wejsc w krew".
Mi tez sie udalo wczoraj i dzisiaj zawitac na targach dziecka w sklepie" Świat Dziecka" w Warszawie.Wspominalam o nich istatnio.Czy ktoras z was moze tez przypsdkiem byla?Jestem zadowolona.Ptawie wszystkie artykuly powiedzmy z tych mniejszych byly na -20%, niektore mialy po prostu duzo nizsza cene rabatowa. Bylam bardzo zainteresowana wozkiem i udalo mi sie kupic, byla ta firma -15%.Wozek firmy Baby Joger model City Mini 4 W
Zobacz załącznik 957793
Czy ktoras z Was moze tez byla, jest takim zainteresowana? Wrzucilam zdjecie spacerowki bo tu jest jakby filarem ona, ktora jesf na duzo dluzej.Oczywiscie gondola tez jest , wpina sie w stelaz po zdemontowaniu spacerowki.Kupilam w kazdym badz razie komplet, lacznie z adapterami do fotelika samochodowego.
Ciagle mysle czy to nie za wczesnie i mam stracha jakiegos.To jest straszne jakies uczucie..tez sie boicie, aby wsztstko szczesliwie bylo z dzidzia dobrze, ciagle boje sie kupowac jakos...A ty zakupilam wozek..ehh trzeba byc dobrej mysli
Ja nie myślę o tym tak. I juz w zasadzie mamy większość.
Do dziś nasz wozek stał u teściów ale dzis moj D. Go przywiózł bo powiedziałam ze chce miec go w domu. I siedzę i na niego patrzę [emoji14]