reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Mam zdjęcia zawieszki i opasek, jutro wrzucę foto warkocza i reszty . Tez oglądałam szczotkę z lulalove, ale była kolejka i kupię przez internet z ich strony, kocyk bambusowy mam z firmy le pampuch :) Polecam :)

Załączniki

• 4C7B2285-E4DD-4E71-AB89-B86CAED22EBD.jpeg
    4C7B2285-E4DD-4E71-AB89-B86CAED22EBD.jpeg
    995,3 KB · Wyświetleń: 89
  • 59EECD10-4AC5-44D8-883F-9871F9CC8520.jpeg
    59EECD10-4AC5-44D8-883F-9871F9CC8520.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 89
reklama
Też się pochwalę zdobyczami
957741

Resztę kupowałam dla starszej córki - sprawiedliwość musi być.

@Si.Kat Cudowne te opaski, a kupowanie ich uzależnia. U Nas są w każdym kącie domu, ale niestety córcia ma teraz na nie alergie i chodzi non stop rozczochrana.

Też się pochwalę zdobyczami
Zobacz załącznik 957741

Resztę kupowałam dla starszej córki - sprawiedliwość musi być.

@Si.Kat Cudowne te opaski, a kupowanie ich uzależnia. U Nas są w każdym kącie domu, ale niestety córcia ma teraz na nie alergie i chodzi non stop rozczochrana.
[/QUOTE

Cudowne rzeczy :) Smoczek z bibs?? Szczotka z myjka, tez chce!! :)

Ja mam łóżeczko, wózek, fotelik i skompletowane ubranka 56-86. Wiadomo z czasem jeszcze na pewno coś mi w oko wpadnie i dokupie. Rozkładam sobie wydatki w czasie :) Z tych większych zostało mi jeszcze jedno łóżeczko, materace i laktator.

Hej dziewczyny, widze regularnie piszecie.Mi jakos nie moze ze tak nazwe " wejsc w krew".

Mi tez sie udalo wczoraj i dzisiaj zawitac na targach dziecka w sklepie" Świat Dziecka" w Warszawie.Wspominalam o nich istatnio.Czy ktoras z was moze tez przypsdkiem byla?Jestem zadowolona.Ptawie wszystkie artykuly powiedzmy z tych mniejszych byly na -20%, niektore mialy po prostu duzo nizsza cene rabatowa. Bylam bardzo zainteresowana wozkiem i udalo mi sie kupic, byla ta firma -15%:).Wozek firmy Baby Joger model City Mini 4 W
received_1267969523368469.jpeg

Czy ktoras z Was moze tez byla, jest takim zainteresowana? Wrzucilam zdjecie spacerowki bo tu jest jakby filarem ona, ktora jesf na duzo dluzej.Oczywiscie gondola tez jest , wpina sie w stelaz po zdemontowaniu spacerowki.Kupilam w kazdym badz razie komplet, lacznie z adapterami do fotelika samochodowego.
Ciagle mysle czy to nie za wczesnie i mam stracha jakiegos.To jest straszne jakies uczucie..tez sie boicie, aby wsztstko szczesliwie bylo z dzidzia dobrze, ciagle boje sie kupowac jakos...A ty zakupilam wozek..ehh trzeba byc dobrej mysli:)

reklama
Hej dziewczyny, widze regularnie piszecie.Mi jakos nie moze ze tak nazwe " wejsc w krew".

Mi tez sie udalo wczoraj i dzisiaj zawitac na targach dziecka w sklepie" Świat Dziecka" w Warszawie.Wspominalam o nich istatnio.Czy ktoras z was moze tez przypsdkiem byla?Jestem zadowolona.Ptawie wszystkie artykuly powiedzmy z tych mniejszych byly na -20%, niektore mialy po prostu duzo nizsza cene rabatowa. Bylam bardzo zainteresowana wozkiem i udalo mi sie kupic, byla ta firma -15%:).Wozek firmy Baby Joger model City Mini 4 W
Zobacz załącznik 957793

Czy ktoras z Was moze tez byla, jest takim zainteresowana? Wrzucilam zdjecie spacerowki bo tu jest jakby filarem ona, ktora jesf na duzo dluzej.Oczywiscie gondola tez jest , wpina sie w stelaz po zdemontowaniu spacerowki.Kupilam w kazdym badz razie komplet, lacznie z adapterami do fotelika samochodowego.
Ciagle mysle czy to nie za wczesnie i mam stracha jakiegos.To jest straszne jakies uczucie..tez sie boicie, aby wsztstko szczesliwie bylo z dzidzia dobrze, ciagle boje sie kupowac jakos...A ty zakupilam wozek..ehh trzeba byc dobrej mysli:)
Wygląda fajnie :)
Ja nie myślę o tym tak. I juz w zasadzie mamy większość.
Do dziś nasz wozek stał u teściów ale dzis moj D. Go przywiózł bo powiedziałam ze chce miec go w domu. I siedzę i na niego patrzę [emoji14]

Do góry