reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

U mnie też o dziwo słonecznie i chyba idzie już ku lepszemu ;) ale i tak senna jestem. Właśnie piję kawkę. Do południa to ogarnę mieszkanie, pobawię się z córką i jakiś obiad trzeba ugotować. Jak Mąż wróci z pracy to pojedziemy na zakupy.

reklama
Ja od 4 rano nie śpię i siedzę na necie, właśnie jem śniadanie w łóżku, jeszcze kawka i trzeba się będzie ogarniać. Pogoda na Śląsku słoneczna :) Zapewne później spacer z psem, sprzątanie chaty i obiadek dla „starego” <3

Dziękuję :))

Mi właśnie też podoba się ten Priam więc najwyżej będziemy obie się z nimi "męczyły' ;))
Masz go już w domku? :) Może wstawisz fotkę ?

Jeszcze czekamy bo dopiero tydzień temu zamówiliśmy a trzeba 8/10tygodni czekać na ramę w kolorze rose gold u nas. Do tego czarne siedzonko i gondole czarna + szary fotelik [emoji4] zobaczmy jak się skomponuje jak przyjdzie [emoji28] Bo teraz ten nowy model na 2019 jeszcze nie jest dostępny u nas na wystawie to trochę w ciemno braliśmy.

Mi się marzył wózek Mima Xari , ale niestety nigdzie nie mogłam go obejrzeć plus negatywne opinie słyszałam ☹️

Ja od 4 rano nie śpię i siedzę na necie, właśnie jem śniadanie w łóżku, jeszcze kawka i trzeba się będzie ogarniać. Pogoda na Śląsku słoneczna :) Zapewne później spacer z psem, sprzątanie chaty i obiadek dla „starego” QUOTE] .

Dobrze że piszesz bo jeszcze nie patrzyłam przez okno ;p.
Ja sama w domu wiec jak zwykle bez planów. Przejdę sie do lidla albo biedonki. Zrobię coś na obiad

No to widze że z pogoda to najgorzej chyba w Wielkopolsce... Ehhh, gdzie ta wiosna to ja nie wiem? o_O

Podziwiam dziewczyny pracujące bo ja już chyba nie dałabym rady. Mój mózg w ciąży pracuje na innych obrotach a i ciało tez juz ma ograniczone możliwości :D

A co do spędzania czasu w domu to widzę że podobnie to u Was wygląda czyli tzw. "proza zycia", nie wiem jak Wam ale mi się tam podoba. Jest milą odmianą od zapieprzania do pracy a i to że nie trzeba się nigdzie spieszyć. Suuuper :)))

Miłego dnia Dziewczynki. Trzymajcie się :)

D1407 no to mnie nieźle zaskoczyłaś z t terminem.
Biegnę zatem dzisiaj do Bobowozki i zamawiam ;))

Ja mieszkam za granica w Irlandii Północnej wiec zanim coś tu dojdzie to mija rok [emoji23] w Polsce w Bobo wózki oglądałam też i wydaje mi się ze Pan mówił ze tylko na ten różowy stelarz trzeba troszkę dłużej czekać.

Cześć dziewczyny :-)

Trzymam kciuki za wizyty. U mnie w czwartek polowkowe:-)
Si. Kat szalejesz :-) gratuluję córeczki- super wiadomość.

Ja dzisiaj niestety wstałam z zapchanym nosem i bólem gardła:-(

Stary mnie z domu wyciepie! Powinni mi odciac internet :p
Ja tez na spowolnionych obrotach działam, a to rozkojarzenie, nie wyobrażam sobie powrotu do pracy, na dodatek umysłowej, bo będą same babole w dokumentach... od kilku dni drętwieją mi ręce, mrowieja czy jak zwał tak zwał, ma któraś tak???

reklama
No proszę, super ze się udało z tym wózkiem, ja jeszcze w ciemnym lesie.. miałam swoje typy, ale to już przeszłość po wizycie w bobo wózki :D musiałabym sama zaprojektować, aby był idealny :p

A napiszesz, co odrzuciłaś i dlaczego? Jestem ciekawa, bo ja niby wybrałam, ale jeszcze nie kupiłam, i każda opinia na wagę złota. :)

No to widze że z pogoda to najgorzej chyba w Wielkopolsce... Ehhh, gdzie ta wiosna to ja nie wiem? o_O

Podziwiam dziewczyny pracujące bo ja już chyba nie dałabym rady. Mój mózg w ciąży pracuje na innych obrotach a i ciało tez juz ma ograniczone możliwości :D

A co do spędzania czasu w domu to widzę że podobnie to u Was wygląda czyli tzw. "proza zycia", nie wiem jak Wam ale mi się tam podoba. Jest milą odmianą od zapieprzania do pracy a i to że nie trzeba się nigdzie spieszyć. Suuuper :)))

Miłego dnia Dziewczynki. Trzymajcie się :)

A ja pomimo ogromnego zmęczenia cieszę się, że pracuję (i planuję/muszę do końca czerwca). Szybciej mi czas leci (ledwo poniedziałek się zacznie już piątek się kończy) i mam takie wrażenie, że mnie kontakt z ludźmi i praca nad nauczaniem stymuluje intelektualnie. W takim sensie, że jednak ta pregnazja (ktoś o tym pisał wyżej) nie postępuje tak szybko. :D :D :D

Poza tym ja oprócz tego, że jestem po prostu długo w pracy i dużo jeżdżę, mam też takie zajęcia na których z 60 minut rozmawiam o ciekawych rzeczach. A wczoraj studentka mi przyniosła kilo orzechów włoskich wyłuskanych. Żyć, nie umierać. :)

Do góry