reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ojjj tak, brzuszki zdecydowanie rosną, (dowód w załączniku ;) maleństwo kopie w dole brzuszka a to cieszy :)
Jutro idę na połówkowe więc proszę trzymajcie kciuki :)

Czy któraś z doświadczonych już mam używała może wózka z firmy Cybex i mogłaby napisać coś o nich ? Czy są warte swojej ceny?

My kupiliśmy wózek Priam , niestety opinii jeszcze nie mogę wydać ale spośród wszystkich dostępnych wybraliśmy właśnie ten ;) wiem ze ktoś na forum tez kupił ten wózek

reklama
Dziękuję :))

Mi właśnie też podoba się ten Priam więc najwyżej będziemy obie się z nimi "męczyły' ;))
Masz go już w domku? :) Może wstawisz fotkę ?

Ojjj tak, brzuszki zdecydowanie rosną, (dowód w załączniku ;) maleństwo kopie w dole brzuszka a to cieszy :)

Czy któraś z doświadczonych już mam używała może wózka z firmy Cybex i mogłaby napisać coś o nich ? Czy są warte swojej ceny?
Ja zdecydowałam się na zakup Cybexa Priama po kilku miesięcznych przeglądaniach wózków. Rozwazalam między Joolz Day2 a właśnie Cybexem Priam. Zaczęłam szukać używanego. Noi tak szukałam aż, pojawił się na OLX model powystawowy. Stelaż chromowany i do tego spacerowka Lux Seat za 2700 zł. 2 lata gwarancji. Wózek nowka sztuka. Gondole jedynie dokupimy ale już myślę że używana, cena około 600 zł takiej używanej. Najbardziej zależało mi na stelażu bo w przypadku używanych wózków często gęsto był on dość wyeksploatowany a tu nie dość że nowy to jeszcze na gwarancji.
Co do fotelika i bazy też zdecydujemy się na Cybex i do tego ta obrotowa bazę.
20190317_100232.jpeg
20190317_100216.jpeg

No proszę, super ze się udało z tym wózkiem, ja jeszcze w ciemnym lesie.. miałam swoje typy, ale to już przeszłość po wizycie w bobo wózki :D musiałabym sama zaprojektować, aby był idealny :p

Kciuki zacisniete[emoji4][emoji4] Ja mam Priama i bardzo sobie chwale. Oczywiście nie ma wózka idealnego ale temu w moich oczach i dla moich potrzeb niewiele brakuje. Na taki normalny miejski użytek jest super. Spacery po lesie tez były Ok choć to nie jest wózek terenowy i jeśli ktoś głównie takie spaceru planuje to bym się zastanowiła.

@Si.Kat u mnie też dziewczynka po wczorajszej wizycie:D:D:D
Przynajmniej na razie, bo lekarz powiedział, że nie daje 100 procent pewności, bo się za bardzo wierciła ;-)
No i co najważniejsze, wszystkie pomiary w normie :-)

Super zakupy zrobiłaś :-) my już mamy tyle ciuchów po rodzinie, że nie szaleje z zakupami ubrań, ale wyżyję się na różowo w kocykach itp. :-D

@Dolore trzymam kciuki za dzisiejsze badanie :)

@Si.Kat u mnie też dziewczynka po wczorajszej wizycie:D:D:D
Przynajmniej na razie, bo lekarz powiedział, że nie daje 100 procent pewności, bo się za bardzo wierciła ;-)
No i co najważniejsze, wszystkie pomiary w normie :-)

Super zakupy zrobiłaś :-) my już mamy tyle ciuchów po rodzinie, że nie szaleje z zakupami ubrań, ale wyżyję się na różowo w kocykach itp. :-D

@Dolore trzymam kciuki za dzisiejsze badanie :)
Gratuluje!!!! <3 Będą Księżniczki ;)
Ja niestety w rodzinie mam samych chłopców :) i u ciężarnej bratowej kolejny chłopak, dostanę od rodziny pełno rzeczy, ale wszystko będzie zapewne nowe. U mnie 100 % dziewczynka(aczkolwiek pewność będę miała jak urodzę :D) położna przed wizyta kazała zjeść coś słodkiego,maleństwa wyczuwają smaki a słodki lubią najbardziej, mała sprzedała się za czekoladkę, pokazała wszystko jak na dloni... bezwstydnica moja :) A tak długo się ukrywała, na każdej wizycie usg i nic, tylko plecy :p
Kocyki właśnie zamówiłam, od 4 rano nie śpię :D Róż, pudrowy róż, candy róż... o matko i córko :p

Wszystkim dziewczynom dziękuję na kciuki ;)
Never_give_up i Althea dziękuję pięknie za wypowiedzi odnośnie wózków :) przekonalyscie mnie i myślę że jestem już zdecydowana , bo badaniu pojedziemy kupić :)

Si.Kat rozbawiłas mnie opowieścią o Twojej bezwstydnej córeczce :p ale faktycznie chyba można zaobserwować istne szaleństwo w zachowaniu naszych dzieciaczkow po słodkim ;)

Jakie plany macie na dzisiaj Dziewczyny?
Czy u Was też taka brzydka, nienaatrajajaca pogoda? :(

reklama
Do góry