Gratulacje!!Hej my po wczorajszej wizycie mała ma 22 cm i 530 gram, ja plus 7 kg we wtorek glukoza nastawienie mam dobre ale zobaczymy co czas pokaże,
reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ja mam 3kg na plusie i tak stoję póki co. Ale chętnie wrąbałabym wszelkie mcdonaldy świata, więc te 3kg to zawdzięczam tylko diecie cukrzycowej [emoji23][emoji23] Marta, masz sposób na faceta [emoji12] u mnie niestety wagi pilnuje położna, więc nie ma szans żeby na niej nie stanąć
Myslniczek
Dokładnie u mnie tez waga u położnej [emoji14] zawsze przed wizytą muszę stanąć. Ale juz sie jej boje [emoji14]
slodkatrojeczka
Moja położna zawsze się ze mnie śmieje. Pani taka szczupła a się na wagę boi wejść... Jak ja się czuję jak słoń [emoji23]Dokładnie u mnie tez waga u położnej [emoji14] zawsze przed wizytą muszę stanąć. Ale juz sie jej boje [emoji14]
Myslniczek
Mi mowila kiedyś ze cisnienie i waga ksiazkowo ciekawe co powie za tydzien [emoji14]Moja położna zawsze się ze mnie śmieje. Pani taka szczupła a się na wagę boi wejść... Jak ja się czuję jak słoń [emoji23]
slodkatrojeczka
Do mnie się zawsze czepiała za cisnienie. Tylko na polowkowym miałam dobre. Stres po prostu. Jak już się czuje ruchy to jakoś mniejszy stres Waga to nie wiem chyba powinnam wiecej przytyc ale nikt się nie czepiał. Mnie to cieszy, będzie łatwiej zrzucićMi mowila kiedyś ze cisnienie i waga ksiazkowo ciekawe co powie za tydzien [emoji14]
Myslniczek
No tez bym tak chciala ;p ja zawsze taki szczuplaczek byłam [emoji14]Do mnie się zawsze czepiała za cisnienie. Tylko na polowkowym miałam dobre. Stres po prostu. Jak już się czuje ruchy to jakoś mniejszy stres Waga to nie wiem chyba powinnam wiecej przytyc ale nikt się nie czepiał. Mnie to cieszy, będzie łatwiej zrzucić
slodkatrojeczka
Wiesz wolałabym zjeść coś dobrego i przytyć niż nie tyć i ciągle jeść sałatki [emoji23] Mąż się smieje, że Shreka urodzę [emoji23][emoji23]No tez bym tak chciala ;p ja zawsze taki szczuplaczek byłam [emoji14]
Przed pierwszą ciążą to ja byłam wręcz chuda. Ale nabrałam kształtów i już zostały
Myslniczek
Haha shrek [emoji14]Wiesz wolałabym zjeść coś dobrego i przytyć niż nie tyć i ciągle jeść sałatki [emoji23] Mąż się smieje, że Shreka urodzę [emoji23][emoji23]
Przed pierwszą ciążą to ja byłam wręcz chuda. Ale nabrałam kształtów i już zostały
reklama
slodkatrojeczka
[emoji23][emoji23] We krwi mi płynie sałata. Szkoda, że nie w portfelu [emoji23][emoji23]Haha shrek [emoji14]