Myslniczek
Fanka BB :)
Sprawa l4 sie wyjaśniła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to superSprawa l4 sie wyjaśniła
Dasz radeNo to super
A ja już cała w stresie przed jutrzejszą wizytą u gina i walką o l4, na samą myśl już mnie wszystko boli... Dobrze, że wizyta z samego rana..
Dasz rade
L4 ci sie należy.
Jasne gdzie i o której podjechac? [emoji14]Myslniczek powiedz, to mojemu lekarzowi
Gliwice, Łuzycka Przychodnia Akademicka, od godz. 7:00Jasne gdzie i o której podjechac? [emoji14]
Gliwice, Łuzycka [emoji14] Przychodnia Akademicka, od godz. 7:00
O jeju tak skoro świt? [emoji14]Jak on się mnie zapyta, czy mam jakieś stresy, to serio powiem mu, ze TAK za kazdym razem jak mam do niego przyjść
O jeju tak skoro świt? [emoji14]
Hahaha też bym musiała tak odpowiadać wszystkim lekarza [emoji14]
My robimy w Krakowie na Ujastku mój gin polecił mi tam zrobić. Choć jak byłam po skierowanie u innego gina na nfz to powiedział że Kraków ma niski poziom jeśli chodzi o diagnostykę i Śląsk jest o niebo lepszy.My już po wizycie. Potwierdzony chłopczyk. Będzie Szymek chyba Waży 360 gram [emoji813]
@Momof229 - u nas teraz wyszły dwa te ogniska. Po jednym w każdej komorze serca. Też mamy zalecenie wykonania echa serca płodu. W przypadku córki która miała jedno nie mieliśmy takiego skierowania. Muszę jutro jechać po nie i umówić się na wizytę. Ciekawe jakie terminy. Pewnie po Was będziemy. Można wiedzieć gdzie robicie? My na pewno do Katowic pojedziemy. Podała mi namiary na dwie placówki.