reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
smarujecie czyms brzuszki? czytalam na blogu mamyginekolog ze niby jak ktos ma miec rozstepy to bedzie je mial i samrowanie nic nie da. a wy smarujecie?[emoji848]

dziewczynh dzisiaj zauwazylam ze zaokragla mi sie brzuszek bardzie w sumie podbrzusze. to takie ekscytujace wszystko dla mnie ze szok [emoji23][emoji23]
Zuzka super teraz to już tylko do przodu zaraz w ubrania się nie będziemy mieściły ;-) ;)

ja od 3 dni mam takiego powera ze nie mozna mnie zatrzymac [emoji41] w ogole nie odczuwam zadnych dolegliwosci [emoji16] jak widze co dziewczyny pisza o mdlosciach i wymiotach to zastanawiam sie czy aby na pewno ja jestem w ciazy bo zupelnie nie wiem co to jest [emoji4] pobolewaja mnie piersi ale wcale nie bardziej niz na @ wiec luzik. tak w ciązy to ja moge byc na okraglo :) dzisiaj odwolali mi wizyte u ortopedy i musialam przelozyc na 30.11 :/ bardzo sie boje tej wizyty :(

Zazdroszczę powera naprawdę ja to nie do źycia albo muli albo głodna A najgorsze to zmęczenie i ciągła senność w ciągu dnia :baffled: Nie chce mi się nic A jutro wizyta i strasznie się stresuje.
Wogóle tą ciążę najbardziej przeżywam mimo że to trzecia to strasznie sobie do głowy dobijam czarne scenariusze. Masakra niby człowiek bardziej doświadczony a głupi jak nie wiem :ninja2:.

Miłej nocki

Kurcze mnie to nawet cycki nie bolą:/ power jest w sumie jak zawsze może trochę bardziej. A tak to zupełnie nic. Trenuje tak samo i te same ciężary przerzucam więc nawet na siłę nie ma wplywu

Na razie smaruje się jakimś tam kremem kokosowym, w tamtej ciąży się smarowalam i nie mam ani jednego rozstępu a tendencje genetyczne mam... Dupe to mam w rozstepach i to właśnie po ciąży a tam się nie smarowlam. Tak więc teraz smaruje i dupe i brzuch :) nauczona doswiadczeniem.
Zależy też jakie tę tendencję genetyczne ktoś ma, jeśli są one mocne to nic się nie zdziała ale jeśli są takie delikatniejsze tak jak u mnie to spokojnie się to da zatrzymać kremami
Są przecież dziewczyny co wyglądają jakby tygrys szablozebny je napadł takie mocne rozstępy mają i tu kremiki choćby za 300zl nie pomogą

Piszecie o tych folianach a ja kurcze zapomniałam o tym i kupiłam zwykły kwas foliowy:( a pamiętałam o folianach i w ostatniej chwili zapomniałam

reklama
Zuzka super teraz to już tylko do przodu zaraz w ubrania się nie będziemy mieściły ;-) ;)

Zazdroszczę powera naprawdę ja to nie do źycia albo muli albo głodna A najgorsze to zmęczenie i ciągła senność w ciągu dnia :baffled: Nie chce mi się nic A jutro wizyta i strasznie się stresuje.
Wogóle tą ciążę najbardziej przeżywam mimo że to trzecia to strasznie sobie do głowy dobijam czarne scenariusze. Masakra niby człowiek bardziej doświadczony a głupi jak nie wiem :ninja2:.

Miłej nocki
moj sie smieje ze bizniaki beda [emoji23][emoji23]

Do góry