zuzkaaa
Fanka BB :)
fajnie [emoji846] zapytam jutro w aptece [emoji57]Sądzę że w aptece są dostępne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnie [emoji846] zapytam jutro w aptece [emoji57]Sądzę że w aptece są dostępne.
Tak, ja kupiłam w aptece stacjonarnej. Akurat tej firmy kosztuje ok. 60 zł za 50 tabletek. Dla pewności zapytajcie farmaceutkę lub lekarza, co o tym sądząSądzę że w aptece są dostępne.
a ktory tydzien i dzien wg om? tak dla porownania bo ja 6tydz+3d [emoji2]U mnie podobnie jeżeli chodzi o objawy tzn. raczej ich brak. Jedynie mega bolą mnie piersi. A tak to luzik. Nie wiem co to mdłości i wymioty. Podbrzusze tez mam zaokrąglone
a ktory tydzien i dzien wg om? tak dla porownania bo ja 6tydz+3d [emoji2]
Zuzka super teraz to już tylko do przodu zaraz w ubrania się nie będziemy mieściłydziewczynh dzisiaj zauwazylam ze zaokragla mi sie brzuszek bardzie w sumie podbrzusze. to takie ekscytujace wszystko dla mnie ze szok [emoji23][emoji23]
ja od 3 dni mam takiego powera ze nie mozna mnie zatrzymac [emoji41] w ogole nie odczuwam zadnych dolegliwosci [emoji16] jak widze co dziewczyny pisza o mdlosciach i wymiotach to zastanawiam sie czy aby na pewno ja jestem w ciazy bo zupelnie nie wiem co to jest [emoji4] pobolewaja mnie piersi ale wcale nie bardziej niz na @ wiec luzik. tak w ciązy to ja moge byc na okraglo dzisiaj odwolali mi wizyte u ortopedy i musialam przelozyc na 30.11 :/ bardzo sie boje tej wizyty
Tak, ja kupiłam w aptece stacjonarnej. Akurat tej firmy kosztuje ok. 60 zł za 50 tabletek. Dla pewności zapytajcie farmaceutkę lub lekarza, co o tym sądzą
Wczoraj miałam 178, jutro powtarzam [emoji6]Mi według owu też na 21 ile wynosi twoja beta? Ja chyba jutro rano zrobię
Czyli bezobjawowa?U mnie dzisiaj dokładnie 5t+0d. Czuje sie identycznie jak w pierwszej ciąży. Zobaczymy jak bedzie dalej. Oby nie zapeszyć
moj sie smieje ze bizniaki beda [emoji23][emoji23]Zuzka super teraz to już tylko do przodu zaraz w ubrania się nie będziemy mieściły
Zazdroszczę powera naprawdę ja to nie do źycia albo muli albo głodna A najgorsze to zmęczenie i ciągła senność w ciągu dnia Nie chce mi się nic A jutro wizyta i strasznie się stresuje.
Wogóle tą ciążę najbardziej przeżywam mimo że to trzecia to strasznie sobie do głowy dobijam czarne scenariusze. Masakra niby człowiek bardziej doświadczony a głupi jak nie wiem .
Miłej nocki