reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

A mi się zamknięty nie wyświetla. Może to kwestia aplikacji [emoji848].
Miałam dziś na kontroli. Wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Usg połówkowe mam 12 marca :-).
Mnie się udało wejść normalnie.
Szybko próbuj bo zaraz 300 postów do nadrobienia bedziesz miała [emoji16]

reklama
Dziewczyny sprawdzamy z Adminka Wasze Nicki, bo mogłam coś pokrecic przy wpisywaniu. Okiennica już powinnaś mieć dostęp.

Nic nie wymyśliłam, po co jechałabym do Czech na zakupy. Niczego mi w Polsce nie brakuje. [emoji4] Dla dziecka tez wszystko będziemy kupować w PL. Tylko spacerówkę Thule chcemy w Pradze obejrzeć, bo tu żaden sklep jej nie ma.

Do Czech za odpoczynkiem. [emoji4]

Ja bym chciała przytyć 10-12 kg maksymalnie. W poprzedniej ciąży przybrałam 12 kg, z tym że wagę startową miałam 10 kg większą niż teraz. Później w ciągu pół roku schudłam 25 kg w sumie bez żadnego wysiłku. Ciekawe jak będzie teraz :)

HaTo jednak thule kupujecie? Ja narazie ogarniam gondole a potem bede myslec.

Cały czas myślimy. Chcemy obejrzeć gondole do Thule i czy ta spacerówka nie będzie za duża dla małego dziecka. Wiesz, lepiej byłoby od razu kupić Thule niż najpierw jeden wózek i potem drugi. Ale jakoś do mnie ta ich gondola nie przemawia - przynajmniej w necie. Dlatego chce to obejrzeć na żywo. Dam znać, jeżeli nam się w przyszłym tygodniu uda.

Ja żeby wejść przez aplikację musiałam się wylogować i na nowo zalogować
Hej widzę, ze trzeba się przenieść na zamknięte forum, czy dobrze rozumiem. Próbowałam tam wejść ale nic mi się tam nie wyświetla

Widziałam, ze niektóre dziewczyny pisały o tym ze spotkały się z negatywnym podejściem lekarzy, ze w pewnym wieku już nie powinno się zachodzić w ciąże. Ja również jestem w tej grupie 35 + i czasami się tez stresuje czy nie za pozno. Ale z drugiej strony to chyba bardzo indywidualne.

reklama
Cały czas myślimy. Chcemy obejrzeć gondole do Thule i czy ta spacerówka nie będzie za duża dla małego dziecka. Wiesz, lepiej byłoby od razu kupić Thule niż najpierw jeden wózek i potem drugi. Ale jakoś do mnie ta ich gondola nie przemawia - przynajmniej w necie. Dlatego chce to obejrzeć na żywo. Dam znać, jeżeli nam się w przyszłym tygodniu uda.
Kurcze wodze ze już dziewczyny szykujecie wyprawkę. Ja jeszcze nie zakupiłam nic, a nawet nie zastanawiałam się na tym.. Zawsze się boje, żeby .. nie zapeszać..

Do góry