reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

A mi się zamknięty nie wyświetla. Może to kwestia aplikacji [emoji848].
Miałam dziś na kontroli. Wszystko ok. Szyjka długa i zamknięta. Usg połówkowe mam 12 marca :-).
Mnie się udało wejść normalnie.
Szybko próbuj bo zaraz 300 postów do nadrobienia bedziesz miała [emoji16]

reklama
Dziewczyny sprawdzamy z Adminka Wasze Nicki, bo mogłam coś pokrecic przy wpisywaniu. Okiennica już powinnaś mieć dostęp.

Nic nie wymyśliłam, po co jechałabym do Czech na zakupy. Niczego mi w Polsce nie brakuje. [emoji4] Dla dziecka tez wszystko będziemy kupować w PL. Tylko spacerówkę Thule chcemy w Pradze obejrzeć, bo tu żaden sklep jej nie ma.

Do Czech za odpoczynkiem. [emoji4]

Ja bym chciała przytyć 10-12 kg maksymalnie. W poprzedniej ciąży przybrałam 12 kg, z tym że wagę startową miałam 10 kg większą niż teraz. Później w ciągu pół roku schudłam 25 kg w sumie bez żadnego wysiłku. Ciekawe jak będzie teraz :)

HaTo jednak thule kupujecie? Ja narazie ogarniam gondole a potem bede myslec.

Cały czas myślimy. Chcemy obejrzeć gondole do Thule i czy ta spacerówka nie będzie za duża dla małego dziecka. Wiesz, lepiej byłoby od razu kupić Thule niż najpierw jeden wózek i potem drugi. Ale jakoś do mnie ta ich gondola nie przemawia - przynajmniej w necie. Dlatego chce to obejrzeć na żywo. Dam znać, jeżeli nam się w przyszłym tygodniu uda.

Ja żeby wejść przez aplikację musiałam się wylogować i na nowo zalogować
Hej widzę, ze trzeba się przenieść na zamknięte forum, czy dobrze rozumiem. Próbowałam tam wejść ale nic mi się tam nie wyświetla

Widziałam, ze niektóre dziewczyny pisały o tym ze spotkały się z negatywnym podejściem lekarzy, ze w pewnym wieku już nie powinno się zachodzić w ciąże. Ja również jestem w tej grupie 35 + i czasami się tez stresuje czy nie za pozno. Ale z drugiej strony to chyba bardzo indywidualne.

reklama
Cały czas myślimy. Chcemy obejrzeć gondole do Thule i czy ta spacerówka nie będzie za duża dla małego dziecka. Wiesz, lepiej byłoby od razu kupić Thule niż najpierw jeden wózek i potem drugi. Ale jakoś do mnie ta ich gondola nie przemawia - przynajmniej w necie. Dlatego chce to obejrzeć na żywo. Dam znać, jeżeli nam się w przyszłym tygodniu uda.
Kurcze wodze ze już dziewczyny szykujecie wyprawkę. Ja jeszcze nie zakupiłam nic, a nawet nie zastanawiałam się na tym.. Zawsze się boje, żeby .. nie zapeszać..

Do góry