reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Tydzień różnicy I sobie dzidzia urosła [emoji4] nadrobila ładnie.

A No wlasnie. I od czego to zależy? Nie wiem. Dieta ta sama, witaminy tez. Zapieprz tez ten sam [emoji23] i tak będzie skakać pewnie juz do porodu...

G. mi powiedział, ze koniec z pensjonatem na cała parę. Nie wiem czy o tym tez z teściową gadał.
W każdym razie ja zjadłam placki ziemniaczane z cukrem i idę dziś wcześniej spać, bo od jutra zaczyna się ciężki weekend....

@findmysky tak, Janka ma
Jeszcze Zochnę [emoji4] możliwe, ze ktoś jeszcze tylko chyba mi umknęło kto....

Ostatnia edycja:
No wiec ja juz po. Wszystko Ok. Szyjka 4 cm, zamknięta. Jedyne co mogę powiedzieć to fakt, ze dzieci naprawdę skaczą po centylach. Pierwsze zdjęcie to usg sprzed dokładnie 7 dni. Drugie dziś. A na koniec Zochna która ziewa i jej stópki [emoji6]
Zobacz załącznik 942608Zobacz załącznik 942609Zobacz załącznik 942610Zobacz załącznik 942611
Super wieści. Sporo masz tych wizyt ostatnio[emoji1] A my tu tyle czekamy hihi.
A że malutka rośnie to nic dziwnego, nabiera ciałka już [emoji7]

Dziewczyny współczuję Wam że jeszcze z powodu tych nóg spać nie możecie. Kurczę oby to nie trwało całą ciąże.

No wiec ja juz po. Wszystko Ok. Szyjka 4 cm, zamknięta. Jedyne co mogę powiedzieć to fakt, ze dzieci naprawdę skaczą po centylach. Pierwsze zdjęcie to usg sprzed dokładnie 7 dni. Drugie dziś. A na koniec Zochna która ziewa i jej stópki [emoji6]
Zobacz załącznik 942608Zobacz załącznik 942609Zobacz załącznik 942610Zobacz załącznik 942611
Hejka, Zofio droga!!! Ale masz ladne stopki!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Ja mam fetysz dzieciecych stopek... No zezarlabym!

A No wlasnie. I od czego to zależy? Nie wiem. Dieta ta sama, witaminy tez. Zapieprz tez ten sam [emoji23] i tak będzie skakać pewnie juz do porodu...

G. mi powiedział, ze koniec z pensjonatem na cała parę. Nie wiem czy o tym tez z teściową gadał.
W każdym razie ja zjadłam placki ziemniaczane z cukrem i idę dziś wcześniej spać, bo od jutra zaczyna się ciężki weekend....

@findmysky tak, Janka ma
Jeszcze Zochnę [emoji4] możliwe, ze ktoś jeszcze tylko chyba mi umknęło kto....
Kto jeszcze? Przyznac sie![emoji23][emoji23][emoji23]
Ps. Nie konsultowalysmy tego z Marta[emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny z innej beczki. Jak wasi partnerzy przeżywają ciąże?? Czy też nie ?Do mojego jakby to jeszcze nie dochodziło... trochę mi przykro bo liczyłam chyba na coś więcej[emoji53]

Dziewczyny z innej beczki. Jak wasi partnerzy przeżywają ciąże?? Czy też nie ?Do mojego jakby to jeszcze nie dochodziło... trochę mi przykro bo liczyłam chyba na coś więcej[emoji53]
Mój zakochany w brzuchu i synu. Pomaga mi jak może, każe mi odpoczywać. Pomógł mi wybrać wózek. Mimo że sam ma swoje problemy teraz

reklama
Piękna Zosieńka [emoji173] i rośnie jak na drożdżach [emoji16]
Mój jakoś nie jest podekscytowany, zresztą to już 4 raz [emoji23] ale często glaszcze po brzuchu, nawet już gadał, oczywiscie w formie żeńskiej się zwracał [emoji1][emoji1][emoji1] dzisiaj też, mówię mu przed obiadem że dziecko domaga się jeść, to powiedział że mała się nie może doczekać [emoji23] oj będzie dopiero jak się jednak okaże chłopak

Do góry