reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Tydzień różnicy I sobie dzidzia urosła [emoji4] nadrobila ładnie.

A No wlasnie. I od czego to zależy? Nie wiem. Dieta ta sama, witaminy tez. Zapieprz tez ten sam [emoji23] i tak będzie skakać pewnie juz do porodu...

G. mi powiedział, ze koniec z pensjonatem na cała parę. Nie wiem czy o tym tez z teściową gadał.
W każdym razie ja zjadłam placki ziemniaczane z cukrem i idę dziś wcześniej spać, bo od jutra zaczyna się ciężki weekend....

@findmysky tak, Janka ma
Jeszcze Zochnę [emoji4] możliwe, ze ktoś jeszcze tylko chyba mi umknęło kto....

Ostatnia edycja:
No wiec ja juz po. Wszystko Ok. Szyjka 4 cm, zamknięta. Jedyne co mogę powiedzieć to fakt, ze dzieci naprawdę skaczą po centylach. Pierwsze zdjęcie to usg sprzed dokładnie 7 dni. Drugie dziś. A na koniec Zochna która ziewa i jej stópki [emoji6]
Zobacz załącznik 942608Zobacz załącznik 942609Zobacz załącznik 942610Zobacz załącznik 942611
Super wieści. Sporo masz tych wizyt ostatnio[emoji1] A my tu tyle czekamy hihi.
A że malutka rośnie to nic dziwnego, nabiera ciałka już [emoji7]

Dziewczyny współczuję Wam że jeszcze z powodu tych nóg spać nie możecie. Kurczę oby to nie trwało całą ciąże.

No wiec ja juz po. Wszystko Ok. Szyjka 4 cm, zamknięta. Jedyne co mogę powiedzieć to fakt, ze dzieci naprawdę skaczą po centylach. Pierwsze zdjęcie to usg sprzed dokładnie 7 dni. Drugie dziś. A na koniec Zochna która ziewa i jej stópki [emoji6]
Zobacz załącznik 942608Zobacz załącznik 942609Zobacz załącznik 942610Zobacz załącznik 942611
Hejka, Zofio droga!!! Ale masz ladne stopki!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Ja mam fetysz dzieciecych stopek... No zezarlabym!

A No wlasnie. I od czego to zależy? Nie wiem. Dieta ta sama, witaminy tez. Zapieprz tez ten sam [emoji23] i tak będzie skakać pewnie juz do porodu...

G. mi powiedział, ze koniec z pensjonatem na cała parę. Nie wiem czy o tym tez z teściową gadał.
W każdym razie ja zjadłam placki ziemniaczane z cukrem i idę dziś wcześniej spać, bo od jutra zaczyna się ciężki weekend....

@findmysky tak, Janka ma
Jeszcze Zochnę [emoji4] możliwe, ze ktoś jeszcze tylko chyba mi umknęło kto....
Kto jeszcze? Przyznac sie![emoji23][emoji23][emoji23]
Ps. Nie konsultowalysmy tego z Marta[emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny z innej beczki. Jak wasi partnerzy przeżywają ciąże?? Czy też nie ?Do mojego jakby to jeszcze nie dochodziło... trochę mi przykro bo liczyłam chyba na coś więcej[emoji53]

Dziewczyny z innej beczki. Jak wasi partnerzy przeżywają ciąże?? Czy też nie ?Do mojego jakby to jeszcze nie dochodziło... trochę mi przykro bo liczyłam chyba na coś więcej[emoji53]
Mój zakochany w brzuchu i synu. Pomaga mi jak może, każe mi odpoczywać. Pomógł mi wybrać wózek. Mimo że sam ma swoje problemy teraz

reklama
Piękna Zosieńka [emoji173] i rośnie jak na drożdżach [emoji16]
Mój jakoś nie jest podekscytowany, zresztą to już 4 raz [emoji23] ale często glaszcze po brzuchu, nawet już gadał, oczywiscie w formie żeńskiej się zwracał [emoji1][emoji1][emoji1] dzisiaj też, mówię mu przed obiadem że dziecko domaga się jeść, to powiedział że mała się nie może doczekać [emoji23] oj będzie dopiero jak się jednak okaże chłopak

Do góry