slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Na szybko pytanie. Jaki poziom cukru powinien byc po godzinie od posiłku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tym powietrzem możesz mieć rację bo pamiętam że najlepiej mi było po porodzie z gołym tyłkiem jak powietrze dochodziłoWitajcie
Wystukalyście kilkanaście stron, które przeczytalam ale już nie pamiętam co i jak mialam odpisać
Wyprawiłam syna do przedszkola i jeszcze 2 godzinki poleniuchowalam w łóżku a teraz popijam kawkę
- co do listy wyprawkowej to bardzo fajny pomysł ale i tak wszystko będzie zależeć od konkretnej mamy co jej sie przyda ale zawsze to bedzie punkt zaczepienia z której strony się za to wszystko zabrać
Aptekę gemini polecam bardzo fajne ceny i bardzo dużo rzeczy w jednym miejscu można zakupić - a zawsze przychodzi wszystko ekstra zapakowane
Majtki poporodowe bardzo fajna rzecz - a co do szpitali które nie zalecają ubierania majtek wogole to faktycznie mi po cc pielęgniarki mówiły że najlepiej przez pierwszą dobę ich nie mieć ( tutaj tez może kwestia dostępu powietrza do rany - nie wiem)
grafka(mam nadzieję, że dobrze nick napisałam) uważaj na siebie i leż jak trzeba
Najpierw manualnie sprawdzał a potem zmierzył.Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze[emoji4] Miałaś zmierzona szyjkę czy to wynik badania manualnego? No i gratuluje synka!!
No właśnie praktyka pokazuje, co komu dobrze służy. My mamy mieszkanie jednopoziomowe, więc to co innego. A maty edukacyjne syna frustrowały. Lepsza zabawa to ściąganie mamie okularów Gusta od urodzenia są różne Znacie tę grafikę z kwejka?Kosz na pampersy mam też normalny tzn bez zapachów ale z tym szczelnym zamknięciem [emoji16] niania elektroniczna to u nas must have, jako że sypialnie są na piętrze a drzwi raczej zamknięte jak dzidzia śpi [emoji12] mata edukacyjna spoko rzecz, moje dzieci próbowały chwytac zabawki. Wanne z korkiem miałam raz i dziękuję, zresztą M i tak musiał nosić bo pierwsze kąpiele byky w innym pomieszczeniu niż lazienka [emoji6] a korek nam przeciekal więc masakra [emoji23] były też rzeczy zupełnie nieprzydatne, ale człowiek się na błędach uczy [emoji12] ja sama widzę jaka jest różnica w gadzetach pomiędzy moim pierwszym a ostatnim synem
Do 140. Przynajmniej u nas.Na szybko pytanie. Jaki poziom cukru powinien byc po godzinie od posiłku?
Ja nie pomogę bo się nie znam A ile Ci wyszło ? Bardzo dużo ?Na szybko pytanie. Jaki poziom cukru powinien byc po godzinie od posiłku?
To zaszalałam. Po godzinie od jedzenia 172. A zjadlam kromkę chleba razowego z szynką. I do tego kawę rozpuszczalną słabą z mlekiem bez cukru.Do 140. Przynajmniej u nas.