reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja właśnie zostałam okrzyknięta matką roku już przed porodem [emoji13]
Chłop kupił inne auto i mówię żeby pokazał mi bagażnik otwiera ja patrzę i mówię: 'no fajny duży, zmieści się i pies i dziecko' [emoji13][emoji23] miałam oczywiście na myśli wózek.

reklama
Ja właśnie zostałam okrzyknięta matką roku już przed porodem [emoji13]
Chłop kupił inne auto i mówię żeby pokazał mi bagażnik otwiera ja patrzę i mówię: 'no fajny duży, zmieści się i pies i dziecko' [emoji13][emoji23] miałam oczywiście na myśli wózek.
Hahaha[emoji23] te czasem mam ochotę ich zamknac w bagażniku- mam kombi, cała trójka by wlazła

Fajne te wasze brzuszki. Musiałam was nadrobić po całym dniu byłam w szmateksie ale nic nie kupiłam ciekawego [emoji2955]

Musiałam wyedytować posta bo nie wiedzieć czemu wszystko zlało się w jedna całość.

Śliczne brzuszki dziewczyny! Same super laski na tym forum[emoji4]

Nie jestem z zamojszczyzny. Małopolska. U nas się chodzi na nogach i wychodzi na pole [emoji4][emoji4]

Nie mam pojęcia czy jest na ta ciążowa papkę jakieś naukowe uzasadnienie, ale ja prawie posiałam(pewnie to znowu jakiś regionalizm, tłumacze zgubiłam [emoji6]) dziś moje zakupy kosmetyczne z Douglasa. Na szczęście jakaś dobra dusza oddała do sklepu.
Mnie tez notorycznie wołają kobiety z kasy żebym wróciła bo nie wzięłam albo zakupów, albo reszty [emoji23]
@Wyjątkowa Marta nasionka najpierw sadzę w pojemnikach po jogurtach i później jak zakiełkują (taka długa i chuda łodyżka i małe listki dwa na górze) to takie najładniejsze przesadzam do większego pojemniczka a później kwiecień/maj do gruntu :)

Dzięki ! To tez tak zrobię [emoji1360][emoji4]

reklama
Do góry