Never_Give_Up
Fanka BB :)
Zapraszam do mnie
Już myślałam że tylko ja taka jakaś oschla.Nie. W ogóle mnie cudze dzieci nie ruszają [emoji85] taka nieczuła jestem [emoji39] czasem aż mi głupio, bo jak komuś bliskiemu rodzi się dziecko, to ciężko mi z siebie wykrzesać jakieś rozczulenie no dziecko jak dziecko [emoji1745]
Czasami aż mi jest głupio właśnie myślałam że jak będę w ciąży to wszystko będzie mnie tak cieszyć, rozczulac, wzruszać a u mnie no tak średnio z tymi emocjami.
A no to jak dojezdzacie razem to już mega duży plus. I nie wzięłam pod uwagę że jesteś z WRO więc to faktycznie całkiem inny przelicznik niż u nas, bo mam znajomych którzy się przeprowadzili do Wroclawia i właśnie jak szukali mieszkania to ceny zawrotne i podobnie z kosztami życia.Akurat służymy w jednej jednostce więc dojazd razem tam ziemia za darmo tylko koszt postawienia domu a kupić 3 pokoje we Wrocławiu lub nawet okolicy to z 300 tys plus żłobek 1000 a tam rodzice na miejscu ale tak jak mówisz trzeba rozważyć wszystkie za i przeciw mój M jeszcze 5 lat i mógłby uciekać na emeryturę fakt że to grosze ale zawsze wtedy mzona coś swojego otworzyć także mamy nad czym dumać