reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Z lewej strony na dole więc to nie tak całkiem brzuch ale wczoraj to dałabym 10. Wyszykowalam się już na ip ale stwierdziłam że poleze i zobaczę jak będzie. Usnelam i spałam cała noc. Dzisiaj lepiej ale różnie raz mniej boli raz bardziej.
Silne bóle trzeba zawsze sprawdzać. Lepiej przemęczyć się na ip :) jak z boku to raczej nic macicowego, ale nie ma co czekac aż przejdzie. Będziesz spokojniesza. Może jakas zwykła kolka jelitowa. Woda z cytryną pobudza metabolizm.

reklama
Spróbuję odstawić wszystko z wysokim indeksem. Do tego będę mierzyła, chociaż nie mam pojęcia absolutnie jak to wyglądać powinno po posiłku. I tak do tego 25 dociągne a potem zobaczymy co krzywa pokaże.
Nie wiem czy normy takie same macie ale tutaj 1h po jedzeniu do 130-140 a przed jedzeniem poniżej 95.

Althea 100 lat :-)

Ja nadal z bólem brzucha. Na noc wzięłam furangine ale stwierdzam że to nie pęcherz. Wypiłem rumianek bylo przez chwilę lepiej ale teraz zaczyna od nowa :-( bardziej wygląda mi to na jelita. Przez ostatnie 2 tygodnie piłam wodę z cytryna. Na przeziębienie A potem bo lepiej mi po niej było i nie miałam mdłości. Byc może to ona spowodowała ten ból :-( zobaczę jak będzie jutro. Jak coś to nastawiam się na wizytę w szpitalu ale wolałabym tego uniknąć.

Ja jak miałam silne bóle na dole brzucha po lewej stronie też silne nie mogłam spać lub budziłam się z bólu to zgłosiłam się do swojego gin i powiedział że to jelito grube i że to przez zaparcia lub wzdęcia i od momentu jak zaczęłam pilnować wypróżnień to odrazu przeszło czasami boli przy wzdęciach ;)

Ja byłam odebrać siostrę z lotniska przeleciała z holandi na chwile [emoji4] zabrała mnie do smyka i zrobila prezeny dla malucha. Lezaczek i kocyk które sama chciałam kupić [emoji4]
20190209_160906.jpeg
20190209_160929.jpeg

Wiesz ja ciemna jestem w tym temacie. Wiem, że przy piciu glukozy norma była do 140. W pierwszej ciazy mialam 139 i pilam drugi raz, w drugiej 133.
No to podobna norma. Na początek to zawsze coś a potem obgadasz z lekarzem
Ja byłam odebrać siostrę z lotniska przeleciała z holandi na chwile [emoji4] zabrała mnie do smyka i zrobila prezeny dla malucha. Lezaczek i kocyk które sama chciałam kupić [emoji4]Zobacz załącznik 941384Zobacz załącznik 941385
Też chcę taka siostrę [emoji24][emoji24]

reklama
Do góry