reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Z lewej strony na dole więc to nie tak całkiem brzuch ale wczoraj to dałabym 10. Wyszykowalam się już na ip ale stwierdziłam że poleze i zobaczę jak będzie. Usnelam i spałam cała noc. Dzisiaj lepiej ale różnie raz mniej boli raz bardziej.
Silne bóle trzeba zawsze sprawdzać. Lepiej przemęczyć się na ip :) jak z boku to raczej nic macicowego, ale nie ma co czekac aż przejdzie. Będziesz spokojniesza. Może jakas zwykła kolka jelitowa. Woda z cytryną pobudza metabolizm.

reklama
Spróbuję odstawić wszystko z wysokim indeksem. Do tego będę mierzyła, chociaż nie mam pojęcia absolutnie jak to wyglądać powinno po posiłku. I tak do tego 25 dociągne a potem zobaczymy co krzywa pokaże.
Nie wiem czy normy takie same macie ale tutaj 1h po jedzeniu do 130-140 a przed jedzeniem poniżej 95.

Althea 100 lat :-)

Ja nadal z bólem brzucha. Na noc wzięłam furangine ale stwierdzam że to nie pęcherz. Wypiłem rumianek bylo przez chwilę lepiej ale teraz zaczyna od nowa :-( bardziej wygląda mi to na jelita. Przez ostatnie 2 tygodnie piłam wodę z cytryna. Na przeziębienie A potem bo lepiej mi po niej było i nie miałam mdłości. Byc może to ona spowodowała ten ból :-( zobaczę jak będzie jutro. Jak coś to nastawiam się na wizytę w szpitalu ale wolałabym tego uniknąć.

Ja jak miałam silne bóle na dole brzucha po lewej stronie też silne nie mogłam spać lub budziłam się z bólu to zgłosiłam się do swojego gin i powiedział że to jelito grube i że to przez zaparcia lub wzdęcia i od momentu jak zaczęłam pilnować wypróżnień to odrazu przeszło czasami boli przy wzdęciach ;)

Ja byłam odebrać siostrę z lotniska przeleciała z holandi na chwile [emoji4] zabrała mnie do smyka i zrobila prezeny dla malucha. Lezaczek i kocyk które sama chciałam kupić [emoji4]
20190209_160906.jpeg
20190209_160929.jpeg

Wiesz ja ciemna jestem w tym temacie. Wiem, że przy piciu glukozy norma była do 140. W pierwszej ciazy mialam 139 i pilam drugi raz, w drugiej 133.
No to podobna norma. Na początek to zawsze coś a potem obgadasz z lekarzem
Ja byłam odebrać siostrę z lotniska przeleciała z holandi na chwile [emoji4] zabrała mnie do smyka i zrobila prezeny dla malucha. Lezaczek i kocyk które sama chciałam kupić [emoji4]Zobacz załącznik 941384Zobacz załącznik 941385
Też chcę taka siostrę [emoji24][emoji24]

reklama
Do góry