reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ennis literowka [emoji23][emoji23][emoji23] haha! Leje [emoji23][emoji23][emoji23] o Iroli mi chodzilo[emoji16]

reklama
Że tak zapytam skąd Ci się Iranczyk wziął? Mój chłop jest irolem z północnej [emoji23] chyba że gdzieś mnie autokorekta pokonała[emoji23]

No ale wysoki, ciemny i kręcone czarne włosy
Iranczyk a irlandczyk co za różnica [emoji12][emoji12][emoji12]

Mój pierwszy syn miał jasne blond wloski ale to też tylko z tylu a na czubku taki lysawy, ja zdziwiona bo ja miałam czarne długie włosy, M podobno też a tu niespodzianka [emoji1] ale z każdym dzieckiem coraz więcej i coraz ciemniejsze włosy [emoji23]

U nas od 9 rano pizga [emoji85] a ja sobie wymyśliłam spacer i oglądanie wózków
Ja znalazlam wozek na ebayu, bardzo ale to bardzo mi sie spodobal. Babka chce tylko 70f ale musimy pojechac do nottingham. Byc moze w nastepny weekend pojedziemy bo jeszcze do ikeai chce. Mam nadzieje ze mi nikt go nie kupi do tego czasu.
Screenshot_20190208-141845_Chrome.jpeg

PS. To chyba na wyprawkowym powinno byc [emoji2960]

O kurde lepiej żeby się znalazła. Współczuję problemów, a jak się nazywa wasz dworek i gdzie dokładnie jest?

Co do włosów dziecka to jeszcze byłam w szoku że przy ostatnim usg, ok. 36 tyg położna mi powiedziała że widać długie włosy [emoji1] nie myślałam że to aż tak widać [emoji6]

Dworek Wiktorowo, mazowieckie (budki Petrykowskie)

Dworek Wiktorowo, mazowieckie (budki Petrykowskie)
Mi dworek wyskakuje caly czas i bardzo mi sie podoba. Napewno przyjedziemy na kilka dni, juz jak bedziemy w polsce. Tym bardziej ze moja mama oglosila ze opuszczaja wchodnia polske i przeprowadzaja sie do braci. Brat jedne mieszka w Lomiankach a drugi 10 km obok. My w sumie tez tam chcemy sie osiedlic.
Wlasnie Janka, bedziesz miala na farme jednorozcow bardzo blisko [emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Szkoda ze nagroda nie jest dzien wolny od pracy.
Chyba sztorm sie u nas zaczyna, znowu na slepo bede pomykac autostrada.
A u nas się wypogodzilo. Fajnie bo jeszcze wycieczka do szkoły mnie czeka. A teraz się opierniczam,położyłam się na kanapie, M ogarnia akwarium a Maks się bawi

reklama
U mnie leje.

Wózek wybrany, kolor też. Ale jak zobaczyliśmy cenę w sklepie to nam gacie spadły. £800 [emoji23] na oficjalnej stronie cosatto ten sam wózek za £540 [emoji23]

Do góry