reklama
Ennis92
Fanka BB :)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Wygralas internety dziśEnnis literowka [emoji23][emoji23][emoji23] haha! Leje [emoji23][emoji23][emoji23] o Iroli mi chodzilo[emoji16]
ada1989
Mama Konradka :)
Iranczyk a irlandczyk co za różnica [emoji12][emoji12][emoji12]Że tak zapytam skąd Ci się Iranczyk wziął? Mój chłop jest irolem z północnej [emoji23] chyba że gdzieś mnie autokorekta pokonała[emoji23]
No ale wysoki, ciemny i kręcone czarne włosy
Mój pierwszy syn miał jasne blond wloski ale to też tylko z tylu a na czubku taki lysawy, ja zdziwiona bo ja miałam czarne długie włosy, M podobno też a tu niespodzianka [emoji1] ale z każdym dzieckiem coraz więcej i coraz ciemniejsze włosy [emoji23]
renisus
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Wygralas internety dziś
Szkoda ze nagroda nie jest dzien wolny od pracy.
Chyba sztorm sie u nas zaczyna, znowu na slepo bede pomykac autostrada.
Ennis92
U nas od 9 rano pizga [emoji85] a ja sobie wymyśliłam spacer i oglądanie wózków[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
renisus
Ja znalazlam wozek na ebayu, bardzo ale to bardzo mi sie spodobal. Babka chce tylko 70f ale musimy pojechac do nottingham. Byc moze w nastepny weekend pojedziemy bo jeszcze do ikeai chce. Mam nadzieje ze mi nikt go nie kupi do tego czasu.U nas od 9 rano pizga [emoji85] a ja sobie wymyśliłam spacer i oglądanie wózków
PS. To chyba na wyprawkowym powinno byc [emoji2960]
Wyjątkowa Marta
O kurde lepiej żeby się znalazła. Współczuję problemów, a jak się nazywa wasz dworek i gdzie dokładnie jest?
Co do włosów dziecka to jeszcze byłam w szoku że przy ostatnim usg, ok. 36 tyg położna mi powiedziała że widać długie włosy [emoji1] nie myślałam że to aż tak widać [emoji6]
Dworek Wiktorowo, mazowieckie (budki Petrykowskie)
renisus
Mi dworek wyskakuje caly czas i bardzo mi sie podoba. Napewno przyjedziemy na kilka dni, juz jak bedziemy w polsce. Tym bardziej ze moja mama oglosila ze opuszczaja wchodnia polske i przeprowadzaja sie do braci. Brat jedne mieszka w Lomiankach a drugi 10 km obok. My w sumie tez tam chcemy sie osiedlic.Dworek Wiktorowo, mazowieckie (budki Petrykowskie)
Wlasnie Janka, bedziesz miala na farme jednorozcow bardzo blisko [emoji23]
ada1989
Mama Konradka :)
A u nas się wypogodzilo. Fajnie bo jeszcze wycieczka do szkoły mnie czeka. A teraz się opierniczam,położyłam się na kanapie, M ogarnia akwarium a Maks się bawi[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama