reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dzięki[emoji16][emoji16][emoji16]

Tak w ogóle to mi sie dziś śniło że urodziła się córka i tylko patrzyłam ile ma włosków i porównywalam z synami [emoji23][emoji23] śmieszne bo w poprzedniej ciąży śniło mi się że syna urodziłam i tak bylo[emoji23]

To mi w pierwszej ciąży się śniła córka i wiedziałam, ze będzie i jest.
Teraz śnił mi się syn od początku, tez myślałam początkowo, ze będzie syn, a później miałam nadzieje, ze druga córka. Póki co niby syn, ale zobaczymy za 3 tyg. [emoji14]

reklama
Mi poprzednio śniło się że urodziłam synka a była córka :) teraz jeszcze nie miałam takiego snu.

Czekam aż mąż wróci od fryzjera i jedziemy na spacerek bo tak słonecznie. Szkoda że jeszcze wcześnie robi się ciemno.

Mi sie snilo dwa dni przed usg ze chloczyk i wyszedl chlopczyk. A wlosy w snie mial rude [emoji51]
Rudy też spoko[emoji16][emoji16] w tym śnie ona miała włoski takie jak ostatni synek, czyli czarne i gęste długie, fajnie by było żeby kolejne dziecko miało taką czupryne, ja byłam zakochana w tych jego włosach [emoji173] przed roczkiem musiałam mu obcinac bo mu do oczu grzywka wpadala [emoji1]

Pierwszy sen o dziecku to był chłopiec z burza czarnych loków. Mój chłop ma kręcone włosy ;) i ponoć jest chłopiec

@Wyjątkowa Marta Twój dworek wyswietla mi się dziś na fejsie ;) To chyba przeznaczenie :)

A to dobre [emoji15] Heh, a ja się dziś poryczalam bo nie wiem jak to dalej z nim będzie. Mam ochotę żebyśmy to sprzedali w cholerę i wyprowadzili się do Grecji i tyle. Szkoda tylko, ze tam gospodarka tak kuleje. Jestem wiecznie urobiona po łokcie, uwiązana a i tak dokładamy do interesu żeby poziom był nadal taki jaki jest. Tylko, ze to wszystko się juz nie kalkuluje. To jest na Maxa chu@owy dzień. Pies nam uciekl. Ta bitbulica, o której Wam pisałam. Cała okolica przeszukana. Najbardziej się boje żeby nikogo nie ugryzła.
Ehh [emoji20][emoji20][emoji20]

A to dobre [emoji15] Heh, a ja się dziś poryczalam bo nie wiem jak to dalej z nim będzie. Mam ochotę żebyśmy to sprzedali w cholerę i wyprowadzili się do Grecji i tyle. Szkoda tylko, ze tam gospodarka tak kuleje. Jestem wiecznie urobiona po łokcie, uwiązana a i tak dokładamy do interesu żeby poziom był nadal taki jaki jest. Tylko, ze to wszystko się juz nie kalkuluje. To jest na Maxa chu@owy dzień. Pies nam uciekl. Ta bitbulica, o której Wam pisałam. Cała okolica przeszukana. Najbardziej się boje żeby nikogo nie ugryzła.

Współczuje, oby szybko się znalazła i nie zrobiła żadnej nikomu krzywdy.
Jak Wam uciekła?

Pierwszy sen o dziecku to był chłopiec z burza czarnych loków. Mój chłop ma kręcone włosy ;) i ponoć jest chłopiec
No jakos tak sobie u Was malego wyobrazam. Chyba dlatego ze mam obraz inranczykow jako wysokich i czaro wlosych. Pewnie steoryp [emoji4]
L ma ruda brode i smialam sie zawsze ze Julka bedzie ruda. [emoji16]

A.to post kolego na fb:
Ukradzione z czeluści internetu. [emoji23] Taka sytuacja...
Autobus stanął na przystanku i wsiadła do niego dziewczyna w zaawansowanej ciąży... Ze swojego fotela zapytałem się grzecznie:„Czy ktoś z Państwa może ustąpić dziewczynie miejsca?”.
Ze względu na brak reakcji sam się podniosłem i powiedziałem dziewczynie żeby usiadła...
Po piętnastu minutach ludzie zaczęli się burzyć i żądać ode mnie żebym znowu usiadł na swoim fotelu....
Kurła...

Uwielbiam być kierowcą autobusu.....[emoji6][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

O kurde lepiej żeby się znalazła. Współczuję problemów, a jak się nazywa wasz dworek i gdzie dokładnie jest?

Co do włosów dziecka to jeszcze byłam w szoku że przy ostatnim usg, ok. 36 tyg położna mi powiedziała że widać długie włosy [emoji1] nie myślałam że to aż tak widać [emoji6]

reklama
No jakos tak sobie u Was malego wyobrazam. Chyba dlatego ze mam obraz inranczykow jako wysokich i czaro wlosych. Pewnie steoryp [emoji4]
L ma ruda brode i smialam sie zawsze ze Julka bedzie ruda. [emoji16]

A.to post kolego na fb:
Ukradzione z czeluści internetu. [emoji23] Taka sytuacja...
Autobus stanął na przystanku i wsiadła do niego dziewczyna w zaawansowanej ciąży... Ze swojego fotela zapytałem się grzecznie:„Czy ktoś z Państwa może ustąpić dziewczynie miejsca?”.
Ze względu na brak reakcji sam się podniosłem i powiedziałem dziewczynie żeby usiadła...
Po piętnastu minutach ludzie zaczęli się burzyć i żądać ode mnie żebym znowu usiadł na swoim fotelu....
Kurła...

Uwielbiam być kierowcą autobusu.....[emoji6][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Że tak zapytam skąd Ci się Iranczyk wziął? Mój chłop jest irolem z północnej [emoji23] chyba że gdzieś mnie autokorekta pokonała[emoji23]

No ale wysoki, ciemny i kręcone czarne włosy

Do góry