reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Dzięki[emoji16][emoji16][emoji16]

Tak w ogóle to mi sie dziś śniło że urodziła się córka i tylko patrzyłam ile ma włosków i porównywalam z synami [emoji23][emoji23] śmieszne bo w poprzedniej ciąży śniło mi się że syna urodziłam i tak bylo[emoji23]

To mi w pierwszej ciąży się śniła córka i wiedziałam, ze będzie i jest.
Teraz śnił mi się syn od początku, tez myślałam początkowo, ze będzie syn, a później miałam nadzieje, ze druga córka. Póki co niby syn, ale zobaczymy za 3 tyg. [emoji14]

reklama
Mi poprzednio śniło się że urodziłam synka a była córka :) teraz jeszcze nie miałam takiego snu.

Czekam aż mąż wróci od fryzjera i jedziemy na spacerek bo tak słonecznie. Szkoda że jeszcze wcześnie robi się ciemno.

Mi sie snilo dwa dni przed usg ze chloczyk i wyszedl chlopczyk. A wlosy w snie mial rude [emoji51]
Rudy też spoko[emoji16][emoji16] w tym śnie ona miała włoski takie jak ostatni synek, czyli czarne i gęste długie, fajnie by było żeby kolejne dziecko miało taką czupryne, ja byłam zakochana w tych jego włosach [emoji173] przed roczkiem musiałam mu obcinac bo mu do oczu grzywka wpadala [emoji1]

Pierwszy sen o dziecku to był chłopiec z burza czarnych loków. Mój chłop ma kręcone włosy ;) i ponoć jest chłopiec

@Wyjątkowa Marta Twój dworek wyswietla mi się dziś na fejsie ;) To chyba przeznaczenie :)

A to dobre [emoji15] Heh, a ja się dziś poryczalam bo nie wiem jak to dalej z nim będzie. Mam ochotę żebyśmy to sprzedali w cholerę i wyprowadzili się do Grecji i tyle. Szkoda tylko, ze tam gospodarka tak kuleje. Jestem wiecznie urobiona po łokcie, uwiązana a i tak dokładamy do interesu żeby poziom był nadal taki jaki jest. Tylko, ze to wszystko się juz nie kalkuluje. To jest na Maxa chu@owy dzień. Pies nam uciekl. Ta bitbulica, o której Wam pisałam. Cała okolica przeszukana. Najbardziej się boje żeby nikogo nie ugryzła.
Ehh [emoji20][emoji20][emoji20]

A to dobre [emoji15] Heh, a ja się dziś poryczalam bo nie wiem jak to dalej z nim będzie. Mam ochotę żebyśmy to sprzedali w cholerę i wyprowadzili się do Grecji i tyle. Szkoda tylko, ze tam gospodarka tak kuleje. Jestem wiecznie urobiona po łokcie, uwiązana a i tak dokładamy do interesu żeby poziom był nadal taki jaki jest. Tylko, ze to wszystko się juz nie kalkuluje. To jest na Maxa chu@owy dzień. Pies nam uciekl. Ta bitbulica, o której Wam pisałam. Cała okolica przeszukana. Najbardziej się boje żeby nikogo nie ugryzła.

Współczuje, oby szybko się znalazła i nie zrobiła żadnej nikomu krzywdy.
Jak Wam uciekła?

Pierwszy sen o dziecku to był chłopiec z burza czarnych loków. Mój chłop ma kręcone włosy ;) i ponoć jest chłopiec
No jakos tak sobie u Was malego wyobrazam. Chyba dlatego ze mam obraz inranczykow jako wysokich i czaro wlosych. Pewnie steoryp [emoji4]
L ma ruda brode i smialam sie zawsze ze Julka bedzie ruda. [emoji16]

A.to post kolego na fb:
Ukradzione z czeluści internetu. [emoji23] Taka sytuacja...
Autobus stanął na przystanku i wsiadła do niego dziewczyna w zaawansowanej ciąży... Ze swojego fotela zapytałem się grzecznie:„Czy ktoś z Państwa może ustąpić dziewczynie miejsca?”.
Ze względu na brak reakcji sam się podniosłem i powiedziałem dziewczynie żeby usiadła...
Po piętnastu minutach ludzie zaczęli się burzyć i żądać ode mnie żebym znowu usiadł na swoim fotelu....
Kurła...

Uwielbiam być kierowcą autobusu.....[emoji6][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

O kurde lepiej żeby się znalazła. Współczuję problemów, a jak się nazywa wasz dworek i gdzie dokładnie jest?

Co do włosów dziecka to jeszcze byłam w szoku że przy ostatnim usg, ok. 36 tyg położna mi powiedziała że widać długie włosy [emoji1] nie myślałam że to aż tak widać [emoji6]

reklama
No jakos tak sobie u Was malego wyobrazam. Chyba dlatego ze mam obraz inranczykow jako wysokich i czaro wlosych. Pewnie steoryp [emoji4]
L ma ruda brode i smialam sie zawsze ze Julka bedzie ruda. [emoji16]

A.to post kolego na fb:
Ukradzione z czeluści internetu. [emoji23] Taka sytuacja...
Autobus stanął na przystanku i wsiadła do niego dziewczyna w zaawansowanej ciąży... Ze swojego fotela zapytałem się grzecznie:„Czy ktoś z Państwa może ustąpić dziewczynie miejsca?”.
Ze względu na brak reakcji sam się podniosłem i powiedziałem dziewczynie żeby usiadła...
Po piętnastu minutach ludzie zaczęli się burzyć i żądać ode mnie żebym znowu usiadł na swoim fotelu....
Kurła...

Uwielbiam być kierowcą autobusu.....[emoji6][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Że tak zapytam skąd Ci się Iranczyk wziął? Mój chłop jest irolem z północnej [emoji23] chyba że gdzieś mnie autokorekta pokonała[emoji23]

No ale wysoki, ciemny i kręcone czarne włosy

Do góry