reklama
ada1989
Mama Konradka :)
Powodzenia dzisiejszym wizytujacym [emoji4][emoji4]
Ja dopiero mam czas by posiedzieć na tel, ogarnelam chatke, tylko zostalo gary pozmywac [emoji6] zakupy z rana z M zrobiliśmy zanim poszedł do pracy. Fajnie tak od rana miec porobione,potem można poleniuchowac i pobawić się z dzieckiem [emoji16] jeszcze tylko musimy pójść do lidla po kakao bo się skończyło...
Tak będę prać osobno, w persilu lub fairy dla dzieci.Jeszcze jedno pytanie organizacyjne
Czy rzeczy dziecka pierzecie w osobnym proszku ?
Ja dopiero mam czas by posiedzieć na tel, ogarnelam chatke, tylko zostalo gary pozmywac [emoji6] zakupy z rana z M zrobiliśmy zanim poszedł do pracy. Fajnie tak od rana miec porobione,potem można poleniuchowac i pobawić się z dzieckiem [emoji16] jeszcze tylko musimy pójść do lidla po kakao bo się skończyło...
*PaMinka
Wdrożona(y)
Na początku zdecydowanie proszki " dzieciowe " potem stopniowo normalne ale delikatne.Jeszcze jedno pytanie organizacyjne
Czy rzeczy dziecka pierzecie w osobnym proszku ?
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ogórkowa i placki ziemniaczaneI po dentyście poszło szybko i sprawnie na szczęście jeden malutki ubytek i spokój na kilka miesięcy, przy okazji ja się zapisałam na kontrolę
Ja czekałam 3 miesiące na NFZ i chcieli mu od razu aparat robić ale wyszło jak wyszlo Może teraz spróbuje zapisać i się uda, rok czasu to liczę że i dziecko trochę dojrzało
Idę brać się za jakąś robotę może prasowanie bo żelazko mnie przez całe ferie nie widziało a i słyszę że suszarka skończyła suszyć więc jest co robić.
Co na obiad dziewczyny dzisiaj ? Jakieś inspiracje?
@Wyjątkowa Marta kciuki zaciśnięte
Myslniczek
Dziekuje za wszysytkie odpowiedzi
Właśnie siedze pod biedronką musiałam wyjść od kasy bo mi sie w głowie zakreciło. Zawsze tyle ludzi a obsługa jak muchy w smole...
Właśnie siedze pod biedronką musiałam wyjść od kasy bo mi sie w głowie zakreciło. Zawsze tyle ludzi a obsługa jak muchy w smole...
Ennis92
Kuźwa napisałam posta i wcielo.
Co do usg piersi ja nigdy nie mialam. Muszę się umówić kiedyś jak będę w PL.
Co do poduchy ja mam dwie. Prostego Rogala i C i kocham obydwie. Jak byłam u rodziców i zapomniałam to spać nie mogłam.
Kciuki za wszystkie wizyty
@Wyjątkowa Marta sproboj że szklanka bardzo zimnej wody. Tutaj najbardziej polecana i ponoć działa. Bo jak Dzidzia śpi to nawet cukier jej nie obudzi.
A proszek toja od początku będę używać Eco i senstivie no tutaj takich typowo dziecięcych nie ma. @renisus chyba że się mylę?
Ja dopiero wstałam, jestem jak zombie
Cała noc męczyła mnie zgaga po KFC. Myślałam że będzie gorzej bo nietolerancja glutenu ale nic się nie dzieje narazie.
Co do usg piersi ja nigdy nie mialam. Muszę się umówić kiedyś jak będę w PL.
Co do poduchy ja mam dwie. Prostego Rogala i C i kocham obydwie. Jak byłam u rodziców i zapomniałam to spać nie mogłam.
Kciuki za wszystkie wizyty
@Wyjątkowa Marta sproboj że szklanka bardzo zimnej wody. Tutaj najbardziej polecana i ponoć działa. Bo jak Dzidzia śpi to nawet cukier jej nie obudzi.
A proszek toja od początku będę używać Eco i senstivie no tutaj takich typowo dziecięcych nie ma. @renisus chyba że się mylę?
Ja dopiero wstałam, jestem jak zombie
Cała noc męczyła mnie zgaga po KFC. Myślałam że będzie gorzej bo nietolerancja glutenu ale nic się nie dzieje narazie.
slodkatrojeczka
Ja będę prała w Loveli. @Wyjątkowa Marta trzymam kciuki
reklama
*PaMinka
Wdrożona(y)
Dziekuje za wszysytkie odpowiedzi
Ja też dziękuję za wszystkie odpowiedzi dotyczące jedzenia teraz zamiast pracować zastanawiam się co bym zjadła, najbardziej mi pasuje ogórkowa i kluski śląskie więc @slodkatrojeczka i @Papaulina poproszę adres