reklama
Marta nie denerwuj sie na pewni bedzie ok ale sama mam badanie o 19.30 i nie powiem zebym byla spkojna [emoji4] od dwoch dni czuje jak sie dzidzius wierci a w poniedzialek kolo pępka mialam twarda kulkę i ciekawa jestem czy to ręka czy noga [emoji4] a u ciebie jak? U nas bedzie 18 +6 jak poczulam dzidziaJa bardzo polecam. Materiał ma mega milusi i póki co mi nie flaczeje
Byłam naprawdę duża. U mnie cera tez paskudna i włosy nadal wypadają
Za 1,5h wyjeżdżam na badanie. Denerwuje się
AjahiS
Fanka BB :)
ooo ale bym kluski zjadla ( bez miesa)Marta trzymam kciuki za wizytę. Za resztę wizyt również. U mnie kluski śląskie z gulaszem
trawzus powodzenia na wizycie
Myslniczek
Jeszcze jedno pytanie organizacyjne
Czy rzeczy dziecka pierzecie w osobnym proszku ?
Wyjątkowa Marta
Marta nie denerwuj sie na pewni bedzie ok ale sama mam badanie o 19.30 i nie powiem zebym byla spkojna [emoji4] od dwoch dni czuje jak sie dzidzius wierci a w poniedzialek kolo pępka mialam twarda kulkę i ciekawa jestem czy to ręka czy noga [emoji4] a u ciebie jak? U nas bedzie 18 +6 jak poczulam dzidzia
Nadal cisza od wczoraj. Nawet po stosunku w nocy gdzie wyrażała swoją dezaprobatę, rano po kawie z miodem cisza, po śniadaniu cisza, po uciskaniu brzucha cisza.. z nerwów od rana prasuje
Papaulina
Tak. Póki co wszystko przepieran w loveli. Ale niedobrze mi od tego zapachu, więc muszę poszukać czegoś innego.Jeszcze jedno pytanie organizacyjne
karolaaa93
Powodzenia na dzisiejszych wizytach
Ja miałam kiedyś taki wymienny aparat zakładany na noc i pamiętam był moim przeklenstwem haha
Ale z perspektywy czasu to super sprawa jest- zęby proste
Ja miałam kiedyś taki wymienny aparat zakładany na noc i pamiętam był moim przeklenstwem haha
Ale z perspektywy czasu to super sprawa jest- zęby proste
reklama
ladyk24na7
Marta, trzymam kciuki! [emoji173]️
Ja jako nastolatka nosiłam też taki wyjmowany. Ale miałam go źle dobrany, kiepski ortodonta, także za bardzo mi nie pomógł. I jako 20 latka niestety musiałam zainwestować w leczenie prywatne. 3 lata stałego apratu, kontrole - nie powiem ile kasy na to wybuliłam [emoji33]. Ale zęby wyprostowane, zgryz naprawiony.
Ja jako nastolatka nosiłam też taki wyjmowany. Ale miałam go źle dobrany, kiepski ortodonta, także za bardzo mi nie pomógł. I jako 20 latka niestety musiałam zainwestować w leczenie prywatne. 3 lata stałego apratu, kontrole - nie powiem ile kasy na to wybuliłam [emoji33]. Ale zęby wyprostowane, zgryz naprawiony.