reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja rodziłam 3 razy naturalnie w bólach krzyżowych. Więc nie mam porównania z porodem przez cc :sorry2: Ale najważniejsze jest we wszystkim to żeby poród przebiegł bez żadnych komplikacji i dziecko było zdrowe i mama :tak:
Bardzo mądrze napisane
@malinalove93 kochana ja mam nadzieję że 20 nie przyjdzie ta cholera @@@ i w końcu się uda:oo:
Trzymam mocno kciuki za Ciebie ! ! [emoji110][emoji110][emoji110]
Mam nadzieję że się nie poddasz:rolleyes2: jak w tym miesiącu znów się nie uda będę próbować dalej.. :wink:
Jestem z Tobą :tak:
Trzymam Dziewczyny kciuki za pozytywne testy!

reklama
Hej dziewczyny!

Ja tez sie zastanawiam kiedy szefowi powiedziec i jak to bedzie... w poprzedniej ciazy powiedzialam mu zaraz po sikaczu, ze wszystkie znaki na niebie wskazuja na to, ze jestem w ciazy. W biurze bylam do konca 8 miesiaca, 9 miesiac ciazy pracowalam juz z domu.
Teraz mialam zostac i pracowac z domu do przyszlego pazdziernika u dac mlodego do zlobka, ale jednak wyjdzie cos innego... nie bedzie z tego faktu szefostwo zadowolone. W ogole sie zastanawiam co dalej z moim zyciem zawodowym...
Serio! 3 dzieci i praca to juz duzo, a 4? Do tego 2 malitkich? Moze trzeba bedzie pomyslec o pomocy domej kurcze... wszystko sie wywroci do gory nogami na pewno!
Mysle ze tak czy siak poczekam przynajmniej do wizty lekarskiej i dalej zobaczymy czy komus powiemy czy jeszcze nie.

U mnie z objawami na szczescie nie tragicznie, moze dlatego ze tez nie mam na to czasu :-) lekki bol piersi i poranne mdlosci a i wczoraj przysnelo mi sie na kanapie

@malinalove93 kochana ja mam nadzieję że 20 nie przyjdzie ta cholera @@@ i w końcu się uda:oo:
Trzymam mocno kciuki za Ciebie ! ! [emoji110][emoji110][emoji110]
Mam nadzieję że się nie poddasz:rolleyes2: jak w tym miesiącu znów się nie uda będę próbować dalej.. :wink:
Jestem z Tobą :tak:
Trzymam mocno kciuki za Ciebie aby Ci się udało!
Ja narazie odpuszczę jak znowu mi się nie uda..
Chciałabym najpierw zająć moim zdrowiem i muszę brać leki i w lutym mam badanie kontrolne i pobrac krwi..

Dzień dobrek [emoji4] ale miałam dziś sen śniło mi sie że ciąża mi się przyśniła i w ciąży nie jestem ... Było to tak realne że rano zrobiła. Jeszcze raz testy i dwie kreski więc nic mi się nie śniło ...

nie mozna rezygnowac jak sie chce miec upragnione dziecko powiem wam ze ja sie staralam od kwietnia tego roku i nic... pojechalam z narzeczonym do grecji w lipcu i nie staralailsmy sie tam specjalnie poprostu o tym nie myslelismy a wiadomo na wakacjach sie szaleje [emoji23] [emoji85] wrocilismy i i we sierpniu 2 kreski szok totalny bo nie robilam maniakalnie testow ani nic tylko okres sie spoznial ale niestety nic z tego nie wyszlo bo w 6tyg dostalam krwawienia. pozniej we wrzesniu jechalismy znowu do grecji ze znajomymi to juz w ogole sie nie nastawialismy chodzilismy na imprezki i takie tam i prosze bardzo jestem w 7tyg i narazie jest super [emoji106] [emoji6] trzeba odblokowac glowe takie jest moje zdanie

Dzień dobrek [emoji4] ale miałam dziś sen śniło mi sie że ciąża mi się przyśniła i w ciąży nie jestem ... Było to tak realne że rano zrobiła. Jeszcze raz testy i dwie kreski więc nic mi się nie śniło ...
ja tez mialam ostatnio sen ze przyjechalam ze szpitala z dzieckiem i nic kompletnie nie mialam dla dziecka [emoji23] narzeczony jechal na szybko po lozeczko i po wanienke

reklama
Wogole te sny w ciazy to nie raz jakiś hardcore :-D a nieraz takie głupoty się śnią że głowa mała :biggrin2:

Do góry