reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Janka spełnienia marzeń! [emoji512]

Wstałam znowu z bólem głowy, ta pogoda mnie wykończy. Musze się chyba wybrać do mojej fizjo, niech mnie stawia na nogi, bo znowu mi się migrenowo robi

reklama
Jagódka ja całą noc nie mogłam spać przez tą głowe. Rano wstać z łóżka. Właśnie wypiłam mocną, fusiastą kawę i przeszło. Ogólnie myślę, że to jakieś grypsko się zaczyna od tej głowy bo zaczynam czuć się tak przedchorobowo.

Jagódka ja całą noc nie mogłam spać przez tą głowe. Rano wstać z łóżka. Właśnie wypiłam mocną, fusiastą kawę i przeszło. Ogólnie myślę, że to jakieś grypsko się zaczyna od tej głowy bo zaczynam czuć się tak przedchorobowo.
[emoji33] ja dopiero co wyzdrowiałam mniej więcej, nie strasz!
Ja korzystam z apki, co jakis czas każdego wywala,żeby się zalogować znowu, ale to tak raz na kilka miesięcy

@jagódka, masz bardzo ładne włosy [emoji4] Ja swoje takiej samej długości ścięłam na krótko po 17 latach w listopadzie, dzień przed zrobieniem testu...fotkę pokażę jak będziemy na zamkniętym :-)

Do warszawskiego spotkania też chętnie się dopisuję [emoji4]
@Traszka07 super brzusio [emoji173]

Ojej Najpierw pytanie numer 1. Też Was wywala z apki?? U mnie od kilku dni.
Co do zamkniętego mi to obojętne. Ale fakt faktem tutaj nie czuję się póki co odważnie aby dodać foto np.
Janka sto lat. Powiem szczerze i absolutnie się nie obrażajcie. Ale jak zaszłam w ciąże sobie myślę, że już jestem "stara mamuśka" a tutaj 30+ jest nas sporo, co mnie bardzo cieszy i tym.bardziej mogę się utożsamiać z Wami. Moje obawy itd wydają mi się normalne ;)
Mnie nie wywala ale często sie zacina i nie da sie zobaczyc nowych postów.

Co do apki mi często pokazuje że wątek usunięty [emoji23]

Dziś próba nr2 wstania i pojechania na uczelnie. Nie śpię ale czy wstanę i zdążę na 9 to nie wie nikt. Zawsze jest jeszcze 11 [emoji23]

reklama
Uuuu chyba kawy nie będę musiała pić [emoji23][emoji23]
Jest tu kilka moich przedmówczyń z których wypowiedziami się utożsamiam, jednakże dodam też od siebie. Nie rozumiem tekstów typu, ze jakieś pytanie nadaje się na publiczny, a jakieś się nie nadaje. Nie rozumiem również oburzenia odnośnie zamykania forum. Temat ten pojawiał się kilkakrotnie już i naprawdę nie widzę w tym nic dziwnego. To nie jest działanie przeciwko innym a działanie mające na celu ochronę tych, które tu się udzielają.
Aż klasnęłam w ręce jak przeczytałam o tym, ze są osoby urządzającą sobie czytanie noweli z forum. Dokładnie tez tak
To odbieram. I nie mam na myśli mamusiek, które urobione po łokcie przez tydzień czy dwa nie mają czasu nic napisać, wystarcza im czasu (albo i nie) jedynie żeby nas podczytywać. Jednakże nasz wątek ma juz kilka miesięcy i albo ktoś chce coś tu wnieść od siebie albo i nie. Forum liczy kilkadziesiąt osób a faktyczna liczba tych, które się udzielają jest SPORO mniejsza. Zawiązują się tutaj juz fajne znajomosci, poznajemy się, lubimy i tolerujemy (co jest tez mega ważne, bo nie każdego musimy „kochać”).
Ja jestem za ograniczeniem dostępu do wątku dla osób trzecich. Osobiście nie widzę sensu dodawania żadnych kolejnych wątków na zdjęcia.
Proszę wybaczyć moje chamstwo z rana [emoji6]

I jeszcze jedno. Brak mi słów na teksty, ze ktoś się zraził, bo na pytanie nie otrzymał satysfakcjonującej liczy odpowiedzi. Serio????? Na cholerę się powtarzać jak temat został wyczerpany? Mam się obrazić, bo ktoś przeoczył moje zapytanie na tle setek innych postów? To absurd i dziecinada. Musiałabym się juz kilka razy obrazić [emoji23]
Mamy tutaj naprawdę fajną ekipę i będzie jeszcze fajniejsza jak będzie mogła więcej o sobie mówić, bez strachu związanym z forum ogólnym.

Dziewczyny z Warszawy&okolic. Z czasem krucho ale musimy się umówić i juz. Weekendzik na spontanie? :))
Lubie Cie.
I lubie spontan.

Do góry