Tez jestem za zamknietym forum. Wiem malo sie udzielam taki urok bycia mama nadpobudliwego roczniaka ale jestem prawie na biezaco codziennie przy porannej kawie staram sie Was nadrobic. W pierwszej ciazy bylam na forum styczniowek tez najpierw bylo ogolne dla wszystkich a potem przeszlysmy na forum zamkniete zdjecia brzuszkow a potem naszych maluszków ktore tylko my mogłyśmy widziec . W czwartek wizyta a za dwa tygodnie badania polowkowe moze jednak cos odpadlo z pomiedzy nóżek
reklama
natka_z
Fanka BB :)
Kurczę, wiecie co... jak mamy takie podejście, że ktoś tylko czyta i nie wypowiada się na żaden temat (a mamy tu cały przekrój, nie tylko dla doświadczonych mam) to ja na pewno nie wrzucę tu żadnego zdjęcia (to sprzed chwili, mimo wyciętej twarzy też usunęłam). Równie dobrze moje wypociny może czytać każdy, nawet potencjalny stalker czy porywacz [emoji23]
U
użytkownik 902
Gość
Oliwia edytowalam post, przeczytaj proszę to co dodałam
Aguu
I super. Dlatego nie jestem za całkowitym przejściem. Prywatne sprawy ok, inne ciążowe tu bo i mniej wylewne skorzystają, a na zamkniętym jakieś poczucie jednak prywatności zostanie. Nie trzeba tez klepać tysiąca postów by wzbudzić zaufanie i dac się poznać
Ennis92
Zgadzam się.Kurczę, wiecie co... jak mamy takie podejście, że ktoś tylko czyta i nie wypowiada się na żaden temat (a mamy tu cały przekrój, nie tylko dla doświadczonych mam) to ja na pewno nie wrzucę tu żadnego zdjęcia (to sprzed chwili, mimo wyciętej twarzy też usunęłam). Równie dobrze moje wypociny może czytać każdy, nawet potencjalny stalker czy porywacz [emoji23]
Myslniczek
Widmo [emoji13]Ja was np w ogóle nie kojarzę [emoji85] może pisze więcej bo mam taką potrzebę i wam nie bronię pisać mniej ale kurde nie piszcie o mnie jakby mnie tu nie było [emoji85]
Wstałam w nocy i jakoś tak mi brzuch wywaliło wieczorem nie był taki [emoji13]
XjagodaX
Popieram jestem od samego początku i mimo że jestem na zakazie pracy to nie mam czasu dużo pisać :/ staram się czytać na bieżąco A pisać o niczym to też tak średnio też dochodzi dużo nowych osób i otwierać się przed kimś kto napisał hej jestem w ciąży i tyle temat się urwał nie wiadomo kto tak naprawdę jest po drugiej stronie.. A selekcja kto ma być na prywatnym bo zrobiła się grupka dziewczyn a reszta niech spada no nie wiem ..Dobrze, ale ma doswiadczenie to moze pisać o wszytkim. Piszecie o dzieciach, pracach, zwolnieniach, problemach. Jak nie mam nic do powiedzenia to nie bede pisac byle co byle cos napisac. Wydaje mi sie ze liczy sie jakos a nie ilosc. Poza tym moze nie wszyscy maja na tyle czasu czy tez czasami ochoty by pisac tutaj o wszystkim tak naprawdę narazie obcym ludziom.
U
użytkownik 902
Gość
Wtedy imo żaden zamknięty nie jest potrzebny. Bo na zamkniętym będziemy się czuć nadal jak na otwartym. Nikt nikomu nie każe pisać nie wiadomo o czym, ale nawet glupia dyskusja o zachciankach czy obiedzie też jest spoko. Buduje jakieś zaufanie. Ja się kieruje taka zasada -Skoro chcesz czytać, to też się czasem odezwij, to jest forum dyskusyjne a nie czytelnia..Kurczę, wiecie co... jak mamy takie podejście, że ktoś tylko czyta i nie wypowiada się na żaden temat (a mamy tu cały przekrój, nie tylko dla doświadczonych mam) to ja na pewno nie wrzucę tu żadnego zdjęcia (to sprzed chwili, mimo wyciętej twarzy też usunęłam). Równie dobrze moje wypociny może czytać każdy, nawet potencjalny stalker czy porywacz [emoji23]
Janka86
Ej, laski! I o to chodzi z zamkniętym. Zebysmy rowniez mialy "kontrole" nad tym kto nas czyta... A nie byly zaskoczone "a Tu kto".
Ja z doswiadczenia z forum z poprzedniej ciazy wiem, ze ciezko pisac i nadrabiac jak jeszcze np pracujesz albo masz w ciul innych zajęć. Wiec sugerowalabym, zeby kryterium przejscia na zamknięte było po prostu zgloszenie sie powiedzmy do piatku. To da szanse przejsc na zamkniete w szerszym gronie.. a tam bedziemy na biezaco weryfikowac kto jest aktywny a kto po prostu robi sobie telenowele.
Dajmy sobie szanse sie poznac. Poznac swoje historie, rodziny, pasje.
Oczywiście nie nalegam.. bo ja tez super duzo tu nie produkuje. Jesli decyzja jest z pozostaniem na otwartym to spoko- uszanuje.
Ja z doswiadczenia z forum z poprzedniej ciazy wiem, ze ciezko pisac i nadrabiac jak jeszcze np pracujesz albo masz w ciul innych zajęć. Wiec sugerowalabym, zeby kryterium przejscia na zamknięte było po prostu zgloszenie sie powiedzmy do piatku. To da szanse przejsc na zamkniete w szerszym gronie.. a tam bedziemy na biezaco weryfikowac kto jest aktywny a kto po prostu robi sobie telenowele.
Dajmy sobie szanse sie poznac. Poznac swoje historie, rodziny, pasje.
Oczywiście nie nalegam.. bo ja tez super duzo tu nie produkuje. Jesli decyzja jest z pozostaniem na otwartym to spoko- uszanuje.
reklama
*PaMinka
Wdrożona(y)
Ja też nie zawsze się udzielam ale dzisiaj kilka postów napisałam więc proszę wziąść to pod uwagę A tak serio też jestem od początku A nie zawsze się udzielam, czasami mi się nie chce, czasami jak wpadniecie w jakiś temat to jest tyle postów że ciężko się wbić i wolę czytać. Wiem natomiast że jak mam jakieś pytanie to tu dostanę odpowiedź a często nie zadam jeszcze pytania a już jest odpowiedź