reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Plastulinka, ale burak, za takie akcje powinni nakładać na nich kary..

Kurcze mnie też boli głowa,az mi niedobrze:( jeszcze dzieci jęczą są za głośno, łeb mi pęknie

Ja dokładnie przed paroma minutami nakrzyczałam na synów bo już łeb pęka od ich wrzasków a człowiek chwilę chcę w spokoju posiedzieć a z drugiej strony siedzą tydzień w domu wiec nie ma co się dziwić a przez choroby nawet na dwór nie ma jak. Kiedy te ferie się skończą :p

Czesc dziewuchy też jestem nowa i też mam termin na 07.07
Witamy :)

reklama
Dziewczyny melduję się po wizycie. Wszystko jest ok.
Dzidzia sobie usiadła i za nic nie chciała pokazać czy jest chłopcem czy dziewczynką. Musimy czekać cierpliwie na połówkowe za miesiąc[emoji173]
Super, że wszystko ok ;) ;)

Ja też popieram pomysł zamkniętego, zwłaszcza do tematów typowo prywatnych i zdjęciowych. Bo ciążowo, objawowo, codzienne warto kontynuować tutaj. Pewnie jeszcze nie jedna mamusia dołączy.

Dziewczyny melduję się po wizycie. Wszystko jest ok.
Dzidzia sobie usiadła i za nic nie chciała pokazać czy jest chłopcem czy dziewczynką. Musimy czekać cierpliwie na połówkowe za miesiąc[emoji173]
@AsiaGJ gratulacje udanej wizyty , najważniejsze że wszystko ok :)

To co działamy z zamkniętym? Kto to ogarnie?

W pierwszej ciąży byłam tak napalona, że jest zrozumiałe, że mogę się mężowi bardziej podobać. Jednak libido jest tym razem sporo niższe niż wtedy.

Chętnie się dopisze do warszawskiego spotkania, ale jeszcze pracuje i nie wiem jak czasowo uda się to zgrać :-)

Mam wrażenie, że mój brzuch jest ledwo widoczny a to już 17w5d, jednak zdjęcie chyba mówi co innego ;-)

Załączniki

• 20190203_193316.jpg
    20190203_193316.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 85
Napisałam do administracji w sprawie forum zamkniętego. Chcecie wprowadzić jakieś zasady odnośnie przyjmowania członkin?

Napisałam do administracji w sprawie forum zamkniętego. Chcecie wprowadzić jakieś zasady odnośnie przyjmowania członkin?
Ja bym proponowała żeby na początek dodać dziewczyny które są tu od początku i które się udzielaja. A potem reszta tych które się udzielają. Bo w tablecie jest nas sporo a 80%nie kojarzę [emoji85]

Ja tez jestem za zamknietym, co prawda malo sie udzielam ale jesten tu prawie od początku no i caly czas na biezaco ☺

reklama
Eh podlamalam się:-( niby mam jeszcze 2kg na minusie A wyglądam jak pulchny misiu :-( boczki mi się zrobiły i taka jakaś grubiutka jestem - jakoś w tej ciąży mało apetycznie wyglądam.

Do góry