U mnie z poprzedniego forum dziewczyna zalozyla zamknieta grupe na Messenger i tak juz jestesmy ze soba ze soba do tej poryEj, laski! I o to chodzi z zamkniętym. Zebysmy rowniez mialy "kontrole" nad tym kto nas czyta... A nie byly zaskoczone "a Tu kto".
Ja z doswiadczenia z forum z poprzedniej ciazy wiem, ze ciezko pisac i nadrabiac jak jeszcze np pracujesz albo masz w ciul innych zajęć. Wiec sugerowalabym, zeby kryterium przejscia na zamknięte było po prostu zgloszenie sie powiedzmy do piatku. To da szanse przejsc na zamkniete w szerszym gronie.. a tam bedziemy na biezaco weryfikowac kto jest aktywny a kto po prostu robi sobie telenowele.
Dajmy sobie szanse sie poznac. Poznac swoje historie, rodziny, pasje.
reklama
D1407
Fanka BB :)
Witam po weekendzie dziewczyny , my mieliśmy okropny 2ch kolegów zginęło w wypadku samochodowym i jedna dziewczyna (mama 3 latki) walczy o życie [emoji30]naprawdę człowiek se uświadamia ze jutro nie jest gwarantowane.
Jak to jest z konfliktem krwi , szczególnie w UK? Bo dziś dostałam list ze mam AB RH- i będą musieli mi dać zastrzyk po 30tyg a mama mnie nastraszyła ze powinnam mieć co miesiąc pobierana krew i sprawdzana (tak było jak ona rodziła 26lat temu)
Jak to jest z konfliktem krwi , szczególnie w UK? Bo dziś dostałam list ze mam AB RH- i będą musieli mi dać zastrzyk po 30tyg a mama mnie nastraszyła ze powinnam mieć co miesiąc pobierana krew i sprawdzana (tak było jak ona rodziła 26lat temu)
natka_z
Uważam, że możemy przejść na wątek zamknięty dla tych, którzy angażują się w forum. Aktualny wątek nadal może pozostać jako otwarty i jeśli któraś z dziewczyn będzie chciała zadać pytanie lub podzielić się czymś z resztą to może tu zawsze napisać i na pewno nie zostanie bez odpowiedzi. Ja mam dzień, gdzie piszę mega dużo, innego dnia wcale. Jednak nie uważam, że fair jest tylko czytać innych, albo zadać pytanie, uzyskać odpowiedź, a później znów przestać się wypowiadać.
Ennis92
Bardzo mi przykro.Witam po weekendzie dziewczyny , my mieliśmy okropny 2ch kolegów zginęło w wypadku samochodowym i jedna dziewczyna (mama 3 latki) walczy o życie [emoji30]naprawdę człowiek se uświadamia ze jutro nie jest gwarantowane.
Co do krwii to kiedyś było inaczej i sprawdzali częściej teraz dają każdej z rh- nawet jak konflikt nie wystapi
U
użytkownik 902
Gość
O matko współczujęWitam po weekendzie dziewczyny , my mieliśmy okropny 2ch kolegów zginęło w wypadku samochodowym i jedna dziewczyna (mama 3 latki) walczy o życie [emoji30]naprawdę człowiek se uświadamia ze jutro nie jest gwarantowane.
Aguu
W pl badają odczyn coombsa, teraz widzę ze częściej wg zaleceń, ale w poprzednich ciazach miałam może 2-3 razy badany plus zastrzyk po porodzie. Wiem ze od jakiegoś czasu dają też immuniglobuline ok 28 tc ale jakiegos duzego procentu skutecznosci dodatkowo do zastrzyku po porodzie to nie daje.Witam po weekendzie dziewczyny , my mieliśmy okropny 2ch kolegów zginęło w wypadku samochodowym i jedna dziewczyna (mama 3 latki) walczy o życie [emoji30]naprawdę człowiek se uświadamia ze jutro nie jest gwarantowane.
Ogólnie jeśli nie ma jakichś krwawien to chyba nie ma dużego zagrożenia konfliktem? Bo póki co to tylko zestawienie konfliktowe
reklama
Myslniczek
O kurde.. Przykro mi [emoji21]Witam po weekendzie dziewczyny , my mieliśmy okropny 2ch kolegów zginęło w wypadku samochodowym i jedna dziewczyna (mama 3 latki) walczy o życie [emoji30]naprawdę człowiek se uświadamia ze jutro nie jest gwarantowane.