reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Cześć:-) u mnie śniegu brak. Córcia chora więc do szkoły nie poszła. Synuś miał iść do przedszkola ale nadal śpi. W sumie to jest po chorobie A dziś zabawa i trochę się bałam że jak się upoci w przedszkolu od tych zabaw karnawałowych to rozbierze go od początku więc pozowilam mu zostać. Idę szykować pewnie śniadanie:-( bo już mnie mdli.

Wizytuje ktoś dzisiaj?

reklama
Witam dawno mnie nie było ;) ale to dlatego że młoda zaczęła raczkować i jest wszędzie(stara się również wstać na nogi co skutkuje upadkami) ... Oczy na około głowy to za mało ... Telefon mam tylko żeby sprawdzić godzinę hehe ;) wizytuje jutro będzie 16+2 może zobaczymy już kto tam sobie mieszka aż sama jestem ciekawa [emoji6][emoji4] od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze , ale nie jest to jakoś okropny ból więc się nie martwię . Pozdrawiam i całuje [emoji8][emoji7]

Dziewczyny tez macie "mózg w ciąży" kurcze powiem wam że dom mam w żółtych karteczkach , o wszystkim zapominam , męża pytam po 5 razy gdzie jutro ma trasę ... Idę do WC się przebrać w piżamę i wracam nie przebrana ... I chyba już coś czułam tzn ruchu ale bardzo delikatne i pewną nie jestem czy to fasolek czy nie ... ;)

U nas breja nie snieg[emoji19][emoji19]
IMG_20190204_084105.jpeg

Wstałam z bólem brzucha ale nie macica tylko powyżej pępka, boli nawet przy dotyku, poruszaniu się. Nie wiem co jest grane :no2:

Cześć dziewczyny :-)

U mnie też śniegu dosypało, i dalej sypie. Też mam już dość zimy i z utęsknieniem czekam na wiosnę... no ale jeszcze trochę :-)
Trzymajcie kciuki, mam wizytę o 16-tej, mój m się ze mną wybiera, liczy, że dziś płeć się potwierdzi, a mi się wydaje, że dopiero na następnej wizycie, albo na połówkowym :-)

PaMinka weź sobie może no spe. Jak powyżej pępka to raczej nie ciążowe, tylko gastryczne, może jakaś niestrawność?
Asia powodzenia!
Ech chciałabym zaszaleć u tego fryzjera, a pewnie cykor mnie obleci i wrócę z tym co zawsze;)

reklama
Wzięłam nospe i leżę, właśnie wydaje mi się że to gastryczne problemy bo już ciut lepiej po toalecie:ninja2: Jeszcze chyba opryszczka mi się zrobiła A nie wiem czy miałam:wściekła/y: O matko co za poniedziałek:zawstydzona/y:

Do góry