Myslniczek
Fanka BB :)
O Kurde ...Przebije cię ja 15.03
To już w ogóle bym oszalala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O Kurde ...Przebije cię ja 15.03
Oczywiście wizyty normalne mam w międzyczasie ale do połówkowego jeszcze trochęO Kurde ...
To już w ogóle bym oszalala
Ja dzisiaj zamowilam kilka pieluszek tetrowych, w sumie chlopience. Potem pomyslalam, a co jak mi za 2.tygodnie powiedza ze to dziewczynka [emoji6] Chociaz watpie. Tak wiec, ostudzilam zapal i stwierdzilam ze mam urlop za 3 tyg i wtedy odstawie Julke do przedszkola i pojade na zakupy. O ile beda na nogach.Bozeeee jak ja przetrwam te 26 dni... Prześladują mnie dziś ubranka dziecięce i wszędzie widzę wózki...
Ja mam wszystko tydzien po Tobie, ciekawie czy tez taki odstep bedzie w porodzie[emoji6]Ja mam polowkowe w piątek. Pewnie nie potwierdza bo takie u nich zasady żeby nie mówić. No ale może coś się tam zobaczy
Ja mam mieć wywoływany najpóźniej w 38 [emoji85]Ja dzisiaj zamowilam kilka pieluszek tetrowych, w sumie chlopience. Potem pomyslalam, a co jak mi za 2.tygodnie powiedza ze to dziewczynka [emoji6] Chociaz watpie. Tak wiec, ostudzilam zapal i stwierdzilam ze mam urlop za 3 tyg i wtedy odstawie Julke do przedszkola i pojade na zakupy. O ile beda na nogach.Ja mam wszystko tydzien po Tobie, ciekawie czy tez taki odstep bedzie w porodzie[emoji6]
U nas mowia, oczywiscie o ile sie rodzice zagadzaja.
Podjelam decyzje ze wracam w poniedzialek do pracy, nie wiem na jak dlugo. Oby do konca tym razem.
U mnie zalerzy od lozyska i jak cukrzyca bedzie. Ale ja to na cc ide, o ile mnie Okruszek nie zaskoczy.Ja mam mieć wywoływany najpóźniej w 38 [emoji85]
Mi się podoba Szymon. Mężowi nie.U mnie zalerzy od lozyska i jak cukrzyca bedzie. Ale ja to na cc ide, o ile mnie Okruszek nie zaskoczy.
Wiecie zadno imie mi sie nie podoba.
Ja nawet rodzac naturalnie dostalabym gora 2 dni po terminie.Ja obstawiam, że urodze tydzień po terminie. Zapamietajcie moje słowa, sprawdzą się