reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Bozeeee jak ja przetrwam te 26 dni... Prześladują mnie dziś ubranka dziecięce i wszędzie widzę wózki...
Ja dzisiaj zamowilam kilka pieluszek tetrowych, w sumie chlopience. Potem pomyslalam, a co jak mi za 2.tygodnie powiedza ze to dziewczynka [emoji6] Chociaz watpie. Tak wiec, ostudzilam zapal i stwierdzilam ze mam urlop za 3 tyg i wtedy odstawie Julke do przedszkola i pojade na zakupy. O ile beda na nogach.
Ja mam polowkowe w piątek. Pewnie nie potwierdza bo takie u nich zasady żeby nie mówić. No ale może coś się tam zobaczy
Ja mam wszystko tydzien po Tobie, ciekawie czy tez taki odstep bedzie w porodzie[emoji6]
U nas mowia, oczywiscie o ile sie rodzice zagadzaja.

Podjelam decyzje ze wracam w poniedzialek do pracy, nie wiem na jak dlugo. Oby do konca tym razem.

Ja dzisiaj zamowilam kilka pieluszek tetrowych, w sumie chlopience. Potem pomyslalam, a co jak mi za 2.tygodnie powiedza ze to dziewczynka [emoji6] Chociaz watpie. Tak wiec, ostudzilam zapal i stwierdzilam ze mam urlop za 3 tyg i wtedy odstawie Julke do przedszkola i pojade na zakupy. O ile beda na nogach.Ja mam wszystko tydzien po Tobie, ciekawie czy tez taki odstep bedzie w porodzie[emoji6]
U nas mowia, oczywiscie o ile sie rodzice zagadzaja.

Podjelam decyzje ze wracam w poniedzialek do pracy, nie wiem na jak dlugo. Oby do konca tym razem.
Ja mam mieć wywoływany najpóźniej w 38 [emoji85]

Moj sie upral na Hugo, a ja pewna dziewczyny powiedzialam ze moze wybrac chlopca a ja dziewczynke. I mam teraz problem.[emoji58]

reklama
Do góry