ladyk24na7
Fanka BB :)
Ale spójrzcie na to z innej strony. Posprzątałam i mam jutro wolne
I ja to szanuję! [emoji173]️[emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale spójrzcie na to z innej strony. Posprzątałam i mam jutro wolne
Jeszcze miesiąc temu słyszeliśmy, że to dziewczynka. Teraz jestem w 18 tygodniu i muszę przestawić głowę na chłopca. Mam wyrzuty sumienia, bo tyle par stara się o dziecko, a ja z wiadomością o płci czuje się dziwnie... Nie nazwę tego zawodem, ale wyobrażałam sobie małą psiapsi u mojego boku. Nie wiem jak to wytłumaczyć, bo nie chcę być opatrznie zrozumiana. Po tym jak wczorajsze emocje powinny już opaść to ja nadal jestem w szoku.
Ja tez man w czwartek ale tez nie licze na to że mój lekarz mi cos powie.Ja mam wizytę w czw Ale raczej płci się nie dowiem. I pewnie na połówkowe się umowie wtedy.
Przebije cię ja 15.03Ja Polowkowe mam dopiero 28.02 oszaleje do tego czasu [emoji13]