reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Poranna burza..mam nadzieję że zdrówko Wam już dopisuje i małemu też już humor i apetyt wrócił po tych przejściach..

Jenny- młody już wrócił do siebie, je, biega. Bardzo się cieszę, że już jest ok.

Pumelova - ja w ciazy przytylam ponad 20 kg, nie opychalam się. Im mniejsza wga tym tych kilogramów więcej przybywa.

Co kupujecie dzieciakom na dzień dziecka?
U nas to aż tak nie przykładamy wagi do takich okazji. Mlody dostaje prezenty bez okazji w zależności od potrzeb. Często jest tak, że akurat w dany dzień gdzie coś wypada nie dostaje nic. W tym roku jednak zamówiliśmy mu kuchnie. Dziadkowie kreca nosem, ze to malo męskie, ale on uwielbia siedzieć w kuchni.

Jenny- młody już wrócił do siebie, je, biega. Bardzo się cieszę, że już jest ok.

Pumelova - ja w ciazy przytylam ponad 20 kg, nie opychalam się. Im mniejsza wga tym tych kilogramów więcej przybywa.

Co kupujecie dzieciakom na dzień dziecka?
U nas to aż tak nie przykładamy wagi do takich okazji. Mlody dostaje prezenty bez okazji w zależności od potrzeb. Często jest tak, że akurat w dany dzień gdzie coś wypada nie dostaje nic. W tym roku jednak zamówiliśmy mu kuchnie. Dziadkowie kreca nosem, ze to malo męskie, ale on uwielbia siedzieć w kuchni.
Ważne że mu się będzie podobało:) Agatka dostanie na urodziny kosiarke[emoji23] bo uwielbia pomagać i naśladować tatusia. A my nic nie kupujemy tak specjalnie na dzień dziecka, tak jak mówisz ciągle coś dostaje. Wyjeżdżamy nad morze 1 czerwca,to będzie prezent ;)

A zrzucilas te 20? Ja przytylam 12 z Agatka I schudłam w sumie 20 ale obawiam sie czy dam radę znów zrzucić, a tak źle się czuje taka popuchnieta..

Pumelova - super pomysl z wyjazdem :) my w tamtym roku bylismy w tych okolicach i byla piękna pogoda.
Nie zrzucilam wszystkich kilogramów, ale tylko dlatego, że nie chcialam. Jakieś 4 kg mam więcej niż przed ciaza :) przytylam 21,5.

My tez nic nie kupujemy bo caly czas cos dostaje :) byliśmy na wczasach to był mały prezent hihi ;) w mieście organizowane są jakieś imprezy to ją zabiore będzie zadowolona bardziej niż z kolejnej zabawki, których ma pełno ;)

Pumelova - super pomysl z wyjazdem :) my w tamtym roku bylismy w tych okolicach i byla piękna pogoda.
Nie zrzucilam wszystkich kilogramów, ale tylko dlatego, że nie chcialam. Jakieś 4 kg mam więcej niż przed ciaza :) przytylam 21,5.
Rozumiem :)) ja się czułam świetnie z waga do której zeszlam, no nic zobaczymy. Rok temu byłam w tym czasie za granicą, tam przynajmniej jest pewność pogody :D bo obecnie w Ustce 10 stopni i deszcz:/

reklama
Pumelova - my w tamtym roku bylismy właśnie przełom maja i czerwca, a potem końcówka września i byla świetna pogoda. Chodziliśmy ubrani na krótki rękaw. Niestety w Polsce taki urok, ze trzeba liczyć na szczescie, a ceny jak za granicą :D

Do góry