Ola w nie możesz się obwiniać za każdy upadek, a na pewno nie myśleć że jestem złą matką. Wiem że pozornie mały upadek to czasem może skończyć się w szpitalu. Ja tak miałam że starszym potknął się o własne nogi i broda do szycia. Tak że spróbuj się nie przejmować.
Bab dużo się tego zebrało u ciebie. Trzymaj się i życzę żeby wszystko dobrze się skończyło
Pumoleva oczywiście trzymam kciuki, a coś się tam działo że zdecydowali się teraz wycinać ? Pytam bo ja mam dużo pieprzyków ale do półki nie leci nic z nich to się nie interesuje a może powinnam. ..
Ami podziwiam cię za tę naukę języka
ja też chciałam się dokształcić ale ja pracuję rano i nie mam czasu dla siebie bez chłopaków a wieczory tak szybko uciekają ... A mi fitness zaczął się nudzić ale babka odeszła i nowa przyszła i zupełnie inaczej jest, super wycisk daje
Z serii dla matką
to P miał gorączkę od piątku wysoka i w sobotę po południu pojechałam na opiekę świąteczną, miał gardło dostał antybiotyk. Ale mu nie dałam mu stwierdziłam że jak wiem że gardło to poczekam do trzeciej doby i wczoraj byłam już u naszej lekarki i okazalo się że już gardło lepiej wirusów to była i dobrze że mu nie dałam antybiotyku
Dziewczyny i tak najważniejsze że nasze dzieci są zdrowe
ja przeżywam ostatnio bo się dowiedziałam że dziewczynka z wieku naszych dzieci ma raka
nie mogę o tym przestajac myśleć ....