reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova super :) trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :) ale leżysz w domu ? Przynajmniej opieki nie będziesz musiała brać ;) tylko nie dźwigaj Agatki

Duże buziaki dla naszych Agatek :*

reklama
Leżę w domu, dopiero od wczoraj bo krwawilam po wizycie. Nie noszę, dzięki Bogu okruszek waży tylko 9kg[emoji87]

Linoone gratulacje dla Ciebie . Wszystkiego dobrego dla małej Julci. Niech się zdrowo chowa. I daje pospać

Pumelova Super! Gratulacje! [emoji7][emoji7][emoji7]
Najlepszego dla Agatki. Misia również Tobie składam najserdeczniejsze życzenia :)

Pumelova...gratulacje i wszystko dobrego na kolejne miesiące. Kciuki zaciśnięte i na pewno wszytko będzie dobrze.

Dziewczyny U mnie jak.nie dzieci to ja chora..W zeszłym tyg mnie grypa dopadła Ale mam nadzieję że dzieci się jakoś uchowaja i zaraz ich nie dopadnie.
Niestety mamy zwolnień nie biorą więc 2 dni luzu o na nowo do obowiązków i pracy. Ehh...przez tą pracę życie stanowocz za szybko mija...

reklama
Uła Pumelova pięknie! Gratuluję, oby do końca spokojnie Ci przebiegła ciąża:) Ale czad, hehe A mi się ostatnio śniło, że w ciąży jestem:-D A Tu jedna urodziła, kolejna w ciąży, super! Oby tylko mnie to już nie dotknęło:p

Leon przesadzil dzisiaj,no po prostu jak nie On, w ogóle od jakiegoś czasu,chyba od miesiąca budzi się milion razy w nocy z krzykiem, a dziś większość dnia mega marudził z takim aż ogłuszającym darciem i zaczął wchodzić na krzesła i grzejnik w łazience i szafkę pod tv. No normalnie nie poznawałam Bo, odbiło Mu. Oby jutro było lepiej.

A z innej strony zauważyłam, że na ciele mam strasznie suchą skórę,nawet na piersiach, poza tym właśnie piersi zrobiły mi się ckliwe, a nawet czasem bolące, strasznie to dziwne . Trwa to gdzieś tak od tygodnia,w nd zaczął mi się @, nigdy tak nie miałam, no chyba że w ciąży, a tu niby nie możliwe hymmm zagwostka.

Do góry