reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ola w co masz na myśli ? Że wracasz do pracy i cię zwalniają ? Czy chcesz sama odejść ? W obu wypadkach nie jesteś chroniona przed zwolnieniem i mogą zwolnić.

reklama
L ma 7 zębów, parę dni temu wyszła Mu 2 na dole i widzę, że ostatnia2 też niedługo wyjdzie i górne 3tki.
K chory, ale jest dziś tak pięknie, że chyba wyciągnę dzieciury na spacer.
L się zrobił ostatnio taki rezolutny, drze się, że chce na ręce, pokazuje na swój bidon gdy chce pić, daje buzi, piątkę, mówi odgłosy zwierzątek, mama, tata, dada,tańczy do ulubionych piosenek ze Szczeniaczka, heh tak z dnia na dzień się zmienił mam wrażenie:)

Codziennie sobie coś ćwiczę, ale w tym tyg tak na siłę, że szok, ledwo jesień się zaczęła, a ja już miałam nastrój depresyjny, masssakra. Wczoraj pomopowałam wszystko, dziś poodkurzam, jutro rano z mamą do fryzjerki jadę, później Mąż obiad robi i po południu K zostawimy u teściów i z L jedziemy na jakieś zakupy do Galerii. A w nd mam nadzieję, że okna umyję.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry