Jenny, ja czekam na swój fotel bo w sklepie był czarny a nie chcieliśmy (nie pytaj.. [emoji12]) więc będzie różowy nam mówili, że często tak bywa, że są przestoje, ale to nie tylko oni - bo jak robilismy rozeznanie rynku to kiddy mial 4 miesiace opoznienia produkcyjnego, a jak kupiwalismy cybex to akurat sklep mial to co chcielismy bo tez przewidywany okres oczekiwania 8 tyg (słaboby było bo Hanka się pośpieszyła ) ja słyszalam że recaro zero często do aut nie pasuje.
reklama
Emol
Fanka BB :)
Wg mnie kiedys byla odpowiednia. Teraz kupilam na 86 i wygladaja na dlugosc jak z lidla 86/92... tak, fanka c&a jestem a te musztardowe spodnie... zakochana jestem bo mezul ma takie sameSzymek też idzie od poniedziałku do żłobka na 3.5 h a ja póki co jestem przerażona [emoji53]
Emol Ty chyba w C&A kupujesz dla Artura. Jaka tam jest rozmiarowka ?
Pumelova Szymek chodzi więc o tyle mu latwiej. Narazie będę go zabierała po obiedzie o 11.30 póki mam jeszcze urlop. Mam nadzieję że szybko się przyzwyczai.
Ola W na 8. U nas nie mozna zostać.
Kuba będzie tam gdzie Ty pracujesz?
Nika do dzieki [emoji8]
Twój Kuba jak Szymek szczuplutki.
Zara ma bardzo dziwna rozmiarowke. Jak Szymek mial 10 miesięcy to kupilam.mu koszulobody na 18 mcy właśnie z Zary.
Emol dzieki [emoji8]
Właśnie mi się spodobały te spodnie [emoji14] i znalazlam je w C&A tylko ja muszę przez internet kupowac u nich.
Ola W na 8. U nas nie mozna zostać.
Kuba będzie tam gdzie Ty pracujesz?
Nika do dzieki [emoji8]
Twój Kuba jak Szymek szczuplutki.
Zara ma bardzo dziwna rozmiarowke. Jak Szymek mial 10 miesięcy to kupilam.mu koszulobody na 18 mcy właśnie z Zary.
Emol dzieki [emoji8]
Właśnie mi się spodobały te spodnie [emoji14] i znalazlam je w C&A tylko ja muszę przez internet kupowac u nich.
A my skończyłyśmy rehabilitacjęEmi w dwa miesiące nadrobiła 7 miesięcy.Jeszcze ma wnm w obrębie łydek ale mam jej masować stópki no i pokazała kilka ćwiczeń, które mogę z nią wykonywać.Chodzi o to, żeby uczyła się wstawać na całych stopach a nie na paluszkach.
Ja też ostatnio kupiłam Emi 3 dresiki w pepco, w tym dwa chłopięce bo mi się podobały no i nie za bardzo wyglądają na chłopięce, bardziej unisex.W przyszły piątek już wracamy -dobrze bo mi się już tęskni
Ja też ostatnio kupiłam Emi 3 dresiki w pepco, w tym dwa chłopięce bo mi się podobały no i nie za bardzo wyglądają na chłopięce, bardziej unisex.W przyszły piątek już wracamy -dobrze bo mi się już tęskni
pumelova
Liluli najlepiej po trochu. U nas też nie można zostawać z dzieckiem. A oddać najpóźniej można do 8:30 Agatka chodzi o 7:30 bo ja maz zaprowadza. Trzymam kciuki za jak najmniej bolesna adaptację.
Kasia oo kończą się wakacje [emoji173]
Kasia oo kończą się wakacje [emoji173]
Chybra
Tak Pumelova K idzie w ten pon do przedszkola, a ja po prostu mam rozstrój nerwowy i żołądkowy i w ogóle radość na zmianę z załamką Ale wiem, że to będzie dla Niego dobre, to jest najważniejsze. I ogólnie jestem pełna wiary, w sumie pewności, że da radę i już. L jeszcze pobędzie ze mną przynajmniej rok. Jestem w sumie w tym samym położeniu cożłobkowe mamy. Nie ma co. Jest to mega rewolucja.
reklama