reklama
ewella90
Fanka BB :)
Dziewczyny zdrowka dla dzieci :*
Ja Ige trochę przetrzymuje i jak nie przestaje plakac to kucam do niej i pytam dlaczego płacze itp... A później na ręce
Przy zmianie pieluchy daje jej kremy, szczotke i inne rzeczy do zabawy żeby się nie kręciła ale jak jest bardzo zmęczona to nawet to nie pomaga i jest krzyk
Emol gratuluje
My po wczasach, odpoczelismy na tyle ile się dało ale Iga była grzeczna
Ja Ige trochę przetrzymuje i jak nie przestaje plakac to kucam do niej i pytam dlaczego płacze itp... A później na ręce
Przy zmianie pieluchy daje jej kremy, szczotke i inne rzeczy do zabawy żeby się nie kręciła ale jak jest bardzo zmęczona to nawet to nie pomaga i jest krzyk
Emol gratuluje
My po wczasach, odpoczelismy na tyle ile się dało ale Iga była grzeczna
Emol
Byłam w boramedzie na polowkowych. U Jakuba duruchowskiego. Ale nie umiał mi zmierzyć kręgosłupa i powiedział żebym zapisała się w pt i dokonczyli badanie, bo chce spać spokojnie. (oczywiscie kontynuacja wizyty więc za darmo) A byłam tam w sumie1,5 h. Powiedział abym skakala, zjadła coś słodkiego, napila się zimnej wody a w tym czasie przyjmie kolejne a pacjentke a potem znowu mnie bo może bobas zmienił pozycję.
Ola w zgadnij kto był po mnie. Twój lekarz, jego żona w ciąży właśnie jest i też na usg do niego się zapisali. Więc jak widać chyba ten lekarz musi być na prawdę dobry.
Ola w zgadnij kto był po mnie. Twój lekarz, jego żona w ciąży właśnie jest i też na usg do niego się zapisali. Więc jak widać chyba ten lekarz musi być na prawdę dobry.
Emol - gratulacje!
Chybra - piateczka [emoji3].
Ejjj, jakie spasienie? U mnie to kwestia genow [emoji23]. Do pediatry chodze z ksiazeczka meza i Jagi, zeby wlasnie rozwiac te "pomowienia" [emoji16].
Kalina jest na chwile obecna chudsza od Jagi na tym samym etapie o prawie 2 kg, a od meza 3 kg (za to oni byli ciut dluzsi).
Zdrowka zakatarzonym i kaszlacym!
Emol, Misia - my tez zredukowane w "michelinkach" [emoji16], ale jeszcze troszke tluszczyku posiadamy [emoji3].
Ewella - witaj w Pl! Zazdroszcze tych wakacji [emoji4]
Kasiu - przegladaj ulotki, i nie cykaj sie z przyjeciem pomocy od innych [emoji110][emoji8]
Chybra - piateczka [emoji3].
Ejjj, jakie spasienie? U mnie to kwestia genow [emoji23]. Do pediatry chodze z ksiazeczka meza i Jagi, zeby wlasnie rozwiac te "pomowienia" [emoji16].
Kalina jest na chwile obecna chudsza od Jagi na tym samym etapie o prawie 2 kg, a od meza 3 kg (za to oni byli ciut dluzsi).
Zdrowka zakatarzonym i kaszlacym!
Emol, Misia - my tez zredukowane w "michelinkach" [emoji16], ale jeszcze troszke tluszczyku posiadamy [emoji3].
Ewella - witaj w Pl! Zazdroszcze tych wakacji [emoji4]
Kasiu - przegladaj ulotki, i nie cykaj sie z przyjeciem pomocy od innych [emoji110][emoji8]
Chybra
Hehe u nas jest zdecydowanie jest epogeum michelinowości L zaczął na reszcie się ruszać czyli czołgać więc może kiedyś z tego wyjdzie
U nas za to zawsze się pytają czy ktoś w rodzinie ma też dużą głowę
A i u nas zaczęły się tydz temu problemy przy przewijaniu, ale w sumie cieszy mnie, że temperamencik na reszcie pokazuje.
Współczuję tego nocnego wstawania mamy, na prawdę.
U nas za to zawsze się pytają czy ktoś w rodzinie ma też dużą głowę
A i u nas zaczęły się tydz temu problemy przy przewijaniu, ale w sumie cieszy mnie, że temperamencik na reszcie pokazuje.
Współczuję tego nocnego wstawania mamy, na prawdę.
Emol gratulacje!!! Aaale Ci zazdroszczę [emoji173]️
W 2017 co słyszałam od kogos, ze w ciazy, to chłopak... a w 2018 sporo z moich znajomch ma lub zaraz bedzie miec i to wlasnie dziewvzynki...
Zborowski?! Cudownie!
Nooo widzisz, to dobrze trafilas siper!
W 2017 co słyszałam od kogos, ze w ciazy, to chłopak... a w 2018 sporo z moich znajomch ma lub zaraz bedzie miec i to wlasnie dziewvzynki...
Zborowski?! Cudownie!
Nooo widzisz, to dobrze trafilas siper!
reklama