reklama
Abecadlo [emoji23]. Twoj slownik emol potrafi wywolac usmiech na twarzy [emoji4][emoji16]
U nas podobnie z upartoscia, ubieraniem pampersa, czy ciuszkow. Ratuje mnie podawanie jej do raczek jakis przedmiotow: pudeleczka, woda morska, ksiazeczka, krem,itp.. A poza domem uzywamy pieluchomajtek.
U nas podobnie z upartoscia, ubieraniem pampersa, czy ciuszkow. Ratuje mnie podawanie jej do raczek jakis przedmiotow: pudeleczka, woda morska, ksiazeczka, krem,itp.. A poza domem uzywamy pieluchomajtek.
Ostatnimi czasy mamy bardzo trudne dopołudnia, już jestem wtedy wykończona a gdzie tam do wieczora. No i jak moje dziecko do 7 m życia potrafiło się sobą dłuuugo zająć bo nawet godzinę umiała się sama bawić tak od pewnego czasu kiepsko z tym, po 5 min już płacz.Tak, zdecydowanie dopadł nas chyba lęk separacyjny.Śmieszne jest to, że jak tylko położę się koło niej na macie to nagle potrafi sobie znaleźć zajęcie, chyba chodzi jej tylko o to żebym była blisko, nawet już nie muszę w tej zabawie uczestniczyć - wystarczy, że się na nią patrze.Aha, co jeszcze...nagle wózek jest be.Jak mogłam ją ciągać na 2,3 godzinne spacery tak teraz zastanawiam się czy wogóle z domu wychodzić
U nas lato w pełni do końca maja ponoć , aż 20+ hehe tutaj to dla nich fala gorąca[emoji3]
U nas lato w pełni do końca maja ponoć , aż 20+ hehe tutaj to dla nich fala gorąca[emoji3]
Tak, ale mam też jeszcze ten z 2w1 i on jest tyłem i przodem i zastanawiam się czy nie zmienie na ten.Kasia a masz wozek przodem do kierunku jazdy?
aha83
kwietniówka '09
Hejka laski,
Dawno mnie nie było, no cóż życie pędzi jak szalone
My dziś po szczepieniu na meningo i widziałam, że było o gabarytach szkrabow, a więc mój 10,400 i w bólach zmierzony wzrost 78 . Boli go nóżka po szczepieniu mega, płacze i nie da się dotknąć.
Poza tym 5 zębów ma i kolejny idzie [emoji4] .
OlaW mój balony uwielbia, ale przebijać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i się skubany nie boi
Emol gratki, zazdroszczę [emoji39]
Oki i to tyle idę ponosić bekse, może jeszcze później uda mi się zajrzeć
Aaa jeszcze tylko się pochwale, lecę do Lwowa na wyjazd integracyjny [emoji2][emoji2][emoji2] od czwartku do soboty, ciekawe jak chłopaki przeżyją, a szczególnie ten malutki
Dawno mnie nie było, no cóż życie pędzi jak szalone
My dziś po szczepieniu na meningo i widziałam, że było o gabarytach szkrabow, a więc mój 10,400 i w bólach zmierzony wzrost 78 . Boli go nóżka po szczepieniu mega, płacze i nie da się dotknąć.
Poza tym 5 zębów ma i kolejny idzie [emoji4] .
OlaW mój balony uwielbia, ale przebijać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] i się skubany nie boi
Emol gratki, zazdroszczę [emoji39]
Oki i to tyle idę ponosić bekse, może jeszcze później uda mi się zajrzeć
Aaa jeszcze tylko się pochwale, lecę do Lwowa na wyjazd integracyjny [emoji2][emoji2][emoji2] od czwartku do soboty, ciekawe jak chłopaki przeżyją, a szczególnie ten malutki
Poranna_burza
Fanka BB :)
Mamy kp - czy macie regularny okres po pierwszym okresie po porodzie? Ja w tamtym miesiącu dostałam okres, a teraz nie mam. Ciążę wykluczam.
reklama
Aha83 zazdroszczę wyjazdu bez dzieci dobrej zabawy. U nas też płacz i ciągła walka żeby leżała przy zmianie pieluchy. Ubieramy się albo jak siedzi albo stoi. Nie ma wtedy większego problemu
Kasia u nas też był mega bunt na wózek. Troszkę jej minęło więc może poczekaj tydzień, dwa a nuż będzie podobnie. Oczywiście naszej nudzi się jak mega długo chodzimy ale jest znacznie lepiej niż było
Kasia u nas też był mega bunt na wózek. Troszkę jej minęło więc może poczekaj tydzień, dwa a nuż będzie podobnie. Oczywiście naszej nudzi się jak mega długo chodzimy ale jest znacznie lepiej niż było